Kontakt

Sverige – Sommerhusudlejning i alle prisklasser

Om Sverige
Der er utrolig mange forskellige oplevelser at vælge imellem som turist i Sverige. Landet byder på en storslået natur, der varierer lige fra dejlige sandstrande, smukke klippeformationer, den vidunderlige skærgård, store åbne landskaber til de store, dybe skove. I Sverige finder man alt lige fra de karakteristiske små, rødmalede huse, pittoreske bådhuse og smukke slotte og herregårde.


Fiskeri er en traditionsrig hobby i Sverige. Der er utrolig mange forskellige muligheder for fiskeri, som f.eks. havfiskeri langs kysterne, fluefiskeri ved en brusende bæk eller fra en lille robåd på en stille sø.Allemandsretten er unik for Sverige og en vigtig del af den svenske kultur. Den indebærer at alle har lov til at opholde sig i naturen selv om området er privatejet. Der findes mange vandre- og cykelruter at vælge imellem.


For familien er der nærmest et uendeligt antal muligheder for spændende aktiviteter og udflugtsmål. Nogle af de største og måske mest kendte er: Astrid Lindgrens Verden, Liseberg, Skara Sommerland, Kolmårdens Dyrepark, Grøna Lund og mange, mange flere.Abba, Björn Borg och J-O Waldner er begreber, som store dele af verden er bekendt med. Sverige er et lille land rent befolkningsmæssigt, men rundt omkring i landet er der, eller har der været, personer, som har gjort sig bemærket i verden af forskellige grunde. For blot at nævne nogle få: Astrid Lindgren, Ingemar Bergman, Ingemar Stenmark, Olof Palme, Alfred Nobel og sidst men ikke mindst den svenske kongefamilie.Der er flere end 300 museer rundt omkring i Sverige. De varierer i udvalg, men fælles for dem er at der er noget at lære for alle. Et af de mest kendte museer er Stockholms Vasa Museum, ligeledes Skansen, som er et friluftsmuseum. Kunst spiller en stor rolle for kulturen i Sverige. Carl Larsson, Bruno Liljefors och Ulrika Hydman-Vallien er blot et lille udvalg af kendte svenske kunstnere.Sverige er et varieret land at rejse i og byder på alt lige fra stille naturoplevelser til livlige turistattraktioner. Sverige er kontrasternes land: fra det højeste punkt på fjeldet til det flade slettelandskab. Fra den mindste lille rødmalede hytte til de storslåede slotte. Fra det brusende hav til den blikstille sø. Sverige er kort sagt fantastisk.
Søg i hele landet:
Antal
sommerhuse
Vis Sommerhuse i:  DanmarkTysklandNorgeSverigeItalienKroatienFrankrigSpanienØstrigPolen
Nordsverige Jämtland Härjedalen Hälsingland Dalarna Östra Dalarna Västra Dalarna & nordsverige Östergötland Östra Östergötland Västra Västmanland Södermanland Stockholm Närke Mellemsverige Stockholm Västergötland Södra Västergötland Norra Västergötland Mellersta Värmland Södra Värmland Norra Dalsland Värml./Dalsl./Västergötl. Varberg Tanum Södra Bohuslän Strömstad Sotenäs Skaftö Lysekil Laholm Kungsbacka Halmstad Falkenberg Bohuslän/Halland Öland Småland Östra Småland Södra Småland Norra Småland/Öland Skåne Östra Skåne Södra Skåne Norra Blekinge Skåne/Blekinge