Menu

DanCenter
Sommerhusudlejning Blåvand

Lej Sommerhus i Blåvand med DanCenter

Hos DanCenter har du et bredt udvalg af skønne sommerhuse i Blåvand. Blandt vores flere end 300 sommerhuse i Blåvand og omegn kan du vælge mellem alt fra klassiske sommerhuse til store luksussommerhuse med swimmingpool, spabad, sauna og masser af aktiviteter.

Området Blåvand

Blåvand er et af landets mest naturskønne områder med strandklitter og med sine hvide, brede sandstrande så langt øjet rækker. Blåvand by har et utal af gode spisesteder og caféer, og for børnefamilierne er Blåvand Zoo helt ideel. Her har man bl.a. mulighed for at klappe og fodre dyrene og ride på ponyer – uden tvivl en dejlig ferieoplevelse for børnene.

At leje et sommerhus i Blåvand er en dejlig oplevelse, netop fordi området har så meget at byde på. Og hos DanCenter er der plads til hele familien – også hundene. I flere af vores sommerhuse kan du nemlig – ganske gratis – tage op til to kæledyr. Blåvand er i øvrigt et meget hundevenligt område, bl.a. med hundeskove, hvor I rigtig kan få masser af frisk luft og sjove oplevelser sammen.

Personalet på vores lokalkontor i Blåvand står klar til at hjælpe dig før og under din ferie. Det er bl.a. her, du får udleveret din sommerhusnøgle og kan få masser af gode tips til seværdigheder og aktiviteter i lokalområdet.

Vil du se mere, så se flere sommerhuse ved Vesterhavet hér.

Start din søgning efter et sommerhus i Blåvand nedenfor.

Du er her: Sommerhus Blåvand - sommerhusudlejning i Blåvand med DanCenter