Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Stryn i Norge — Lej en hytte gennem DanCenter

 
Søg område: Stryn
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 22 ferieboliger.

Stryn i Norge — Lej en hytte gennem DanCenter

Lej en hytte til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde en ledig hytte i præcis det område af Norge du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om hytten eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Stryn
Rating af huse for Stryn: 4.5 af 5.0 fra 127 anmeldelser

22 sommerhuse for Stryn - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i StrynHus nr: 40730Stryn7 personer,  100 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 43992Stryn7 personer,  108 m²25 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 43991Stryn2 personer,  51 m²25 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 37341Stryn4 personer,  50 m²10 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 76963Stryn7 personer,  90 m²350 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 4558Stryn4 personer,  60 m²370 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 43835Stryn4 personer,  58 m²150 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 94770Stryn8 personer,  86 m²125 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 18871Stryn5 personer,  51 m²150 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 18664Stryn4 personer,  48 m²100 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 51640Stryn6 personer,  65 m²370 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 43838Stryn4 personer,  50 m²10 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 43918Stryn6 personer,  50 m²250 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 43989Stryn3 personer,  55 m²15 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 37214Stryn4 personer,  70 m²30 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 18679Stryn7 personer,  83 m²300 m til kyst.Sommerhus i StrynHus nr: 37340Stryn4 personer,  50 m²30 m til kyst.

Se alle huse i området.

NORDFJORD

Gamle Strynefjellsvegen, Stryn Sommerski,

de majestætiske bjerge Loen og Olden,

dybgrønt vand, buldrende vandfald, mægtige gletsjere mellem grønne dale, og den glitrende blå fjord, der skærer sig gennem den mageløse natur i det vestlige Norge. Gamle Strynefjellsvegen er en af Norges officielle udsigtsruter. Den blev anlagt i 1894 og bugter sig over bjergene mellem Sjåk og Stryn. Oplev Norges natur, når den er allersmukkest: vandfald, sneklædte bjergetoppe, gamle gårde, spejlblanke bjergsøer og fantastiske udsigtspunkter. Stryn Sommerski er det bedste sommerskicenter i hele Noreuropa og ligger på Gamle Strynefjellsvei (landevej 259). Nyd sommersneen på langrendsruter og bakker til alpint skiløb, telemarkski og snowboarding. Cafeterie og skileje. Fra 20. maj 2017 har man kunnet bruge Loen Skylifts gondol til at komme hertil – fra fjord til bjerg – på fem minutter og opleve Hoven-toppen, der rejser sig 1.100 meter over havoverfladen med Hoven udsigtsrestaurant. Hvis du vil have en ekstra fantastisk ferieoplevelse, kan du prøve Via Ferrata Loen og dens hængebro 750 meter over havoverfladen. Bestig et bjerg, besøg den nye turisthytte på toppen af Skåla bjerg i en højde af 1.848 meter. Oplev Briksdalen og Kleivafossen, der er et af de mest fotograferede steder i Norge sammen med gletjserne Briksdalsbreen og Kjenndalsbreen. Gletsjervandringer er mulige på nogle af gletsjerne i Nordfjord. Oplev Lodalen med Loenvatnet-søen, der er farvet grøn af vandet fra gletsjeren og omgivet af mægtige bjerge, og Ramnefjellsfossen/Utigardsfossen, der er et af klodens mest fantastiske vandfald og verdens 11. højeste .

Panoramaveien, Hornindalsvatnet-søen og et vikingeskib

Panoramaveien bugter sig i 38 kilometer langs den nordlige side af Nordfjord gennem de bittesmå, idylliske landsbyer Blakset, Fjelli, Randabygda/Hopland, Hennebygda og Lote. Tvinefossen er et smukt og fascinerende vandfald, som man kan gå ind bagved, så man kan beundre den imponerende Nordfjord gennem et gardin af vand. Hornindalsvatnet er med sine 514 meter den dybeste sø i Europa. Den er 23 kilometer lang og 3,3 kilometer bred og er rig på ørred, ål og laks. Det er ved Nordfjordeid, at verdens længste vikingeskib blev bygget. Det såkaldte Myklebust-skib er en rekonstruktion af et vikingeskib, der blev fundet i en af gravsætningerne fra vikingetiden ved Myklebust. Oplev skibet, der blev bygget i årene 2017 og 2018. Det er her, du finder Eidselva laksefloden, en golfbane og et center for fjordheste, der er de smukkeste heste i Norge. De lyse og mørkaftegnede fjordheste.

Vestkapp og Selje Kloster

Skibe må ofte blive liggende i adskillige dage, mens de venter på, at vejret bliver godt nok til at de kan sejle over Stadthavet. Vestkapp- plateauet er det vestligste punkt på det norske fastland og rejser sig 467 meter over det frådende hav. Stadlandet er en langstrakt halvø med bølgende bakker og åbne, lyngklædte hedeområder uden træer og grønne marker med græssende får. Området står i stærk kontrast til de dramatiske klipper og skrænter, der går ned i fjorden mod syd. Kongedatteren Synnøve, der led martyrdøden på øen Selje. Ruinerne af en kirke og et benediktinerkloster fra 1103. I centrum af Selje finder du en hvid sandstrand, som ser ud som om den burde ligge langt længere sydpå. Ervikstranden er en bred, let skrånende sandstrand med en idyllisk lille kirkegård og den smukke Ervik kirke. Hoddeviksanden i landsbyen Hoddevikk er en dejlig strand med konstant foranderlige sandklitter og er et sandt surferparadis.

Kannesteinen, Kråkenes fyrtårn, Hornelen og Grotlesanden

Omkring 10 kilometer syd for øen Maløy, forbi Torskangerpollen til den lille, idylliske landsby Oppedal. Her finder du Kannesteinen, som er en paddehatformet klippe, der igennem tusinder af år er blevet eroderet af havet. Kråkenes fyrtårn på den nordligste og mest udsatte beliggenhed på øen. I sikker afstand fra de frådende bølger på en stormfuld dag, er det en fanastisk oplevelse at betragte det oprørte hav. Høje, stejle bjerge, blåhvide gletsjere, smalle fjorde, søer, der bugner af fisk, kridhvide sandstrande og utallige øer at gå på odagelse i. Hornelen, der er den højeste havklippe i Europa, knejser hele 860 meter lige op af havet. Fiskerbyen Kalvåg er den største og bedst bevarede fiskerby i det vestlige Norge med de smukke bryggebygninger Vamråkbuene, der ligger side om side ud til vandet. På øen Bremangerlandet ligger Grotlesanden, som er en af de bedste badestrande i Norge med en to kilometer lang strand med det fineste sand.

SUNNMØRE: Geiranger og Geirangerfjorden

Geirangerfjorden er på UNESCOs verdensarvsliste, og det siges, at det er den smukkeste fjord i hele verden. På vej mod Geiranger ad Ørnesvingen med de 11 hårnålesving taber man nærmest pusten ved den fantastiske udsigt og den helt utroligt smukke natur. Færgeturen fra Geiranger til Hellesylt tager cirka 70 minutter. Lad dig betage af de bittesmå forladte bjerggårde, der klamrer sig til klipperne langs fjorden, og nyd de fantastiske vandfald.

Spørgsmål og svar omkring Stryn

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Stryn?

DanCenter har mere end 10 sommerhuse Stryn.

Hvilke steder bør jeg besøge i Stryn?

Nogle af de vigtigste steder at besøge i Stryn er Olden, Mount Skala, Jostedalsbreen National Park Culture, Stryn Sommerski og Hydlaparken.

Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Stryn?

Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:
Besøge vandfald.
Undersøge byen.
Tage på historiske byvandringer.
Nyde nationalparkerne.

Hvilke muligheder har jeg for transport, hvis jeg rejser fra Danmark?

Rejsende fra Danmark kan komme til Stryn ved hjælp af fly, tog og færge.

Hvilke lokale retter anbefaler I at prøve i Stryn?

Nogle af de anbefalede retter i Stryn er Lefse (blødt norsk fladbrød), Lutefisk, Hvalkød og hvalbøffer, Krumkake (Krumkage) og Pickled Herring (fisk).

Hvilken tid på året bør man besøge Stryn?

Det er bedst at besøge Stryn i Februar og Marts.