Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus thyborøn

 
Søg område: Thyborøn
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus thyborøn

Thyborøn, beliggende ved den jyske vestkyst i Danmark, tilbyder en unik kombination af storslået natur, herunder Vesterhavet og Limfjorden, hvilket gør et ophold i et sommerhus her til en afslappende flugt fra hverdagen. Byens maritime historie og lokale attraktioner som Kystcentret og Jyllandsakvariet tilbyder både lærerige og underholdende oplevelser for besøgende. At være i et sommerhus i Thyborøn giver mulighed for at nyde den friske havluft, storslåede solnedgange og en autentisk dansk sommerhusoplevelse væk fra byens travlhed.

Læs mere om Thyborøn
Rating af huse for Thyborøn: 4.1 af 5.0 fra 83 anmeldelser

11 sommerhuse for Thyborøn - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i ThyborønHus nr: 54021Thyborøn8 personer,  188 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 4395Thyborøn8 personer,  145 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 54326Thyborøn12 personer,  214 m²250 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 67457Thyborøn6 personer,  70 m²100 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 4514Thyborøn5 personer,  61 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 65092Thyborøn8 personer,  156 m²150 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 38527Thyborøn6 personer,  97 m²500 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 67458Thyborøn4 personer,  70 m²100 m til kyst.Sommerhus i ThyborønHus nr: 8737Thyborøn8 personer,  134 m²100 m til kyst.

Se alle huse i området.

Sommerhus Thyborøn

Thyborøn, beliggende ved den jyske vestkyst, er en skattekiste af naturlige vidundere som Vesterhavet og Limfjorden, der tilsammen danner en perfekt kulisse for afslapning i et sommerhus.

I sommerhusets rolige omgivelser kan man indfange den særlige danske 'hygge', hvor knitrende pejs, varme tæpper og lyden af havets bølger bidrager til en dyb følelse af velvære. Det er i denne setting, at familier kan samles til brætspil, lange snakke eller blot nyde en bog med udsigt til den betagende natur udenfor.

Thyborøn byder således ikke kun på skøn natur og kultur, men også på muligheden for en dybdegående, hyggelig og autentisk sommerhusoplevelse, hvor hverdagens stress og jag føles milevidt væk. Der er mange gode grunde til at vælge sommerhus Thyborøn.

Rabat på attraktioner med DanCenter

Når du vælger at leje sommerhus i Thyborøn med DanCenter, får du rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Få blandt andet rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat ved her.

Sommerhusudlejning i Thyborøn med DanCenter

Hos DanCenter sommerhusudlejning i Thyborøn finder du et større udvalg af sommerhuse.

Når du lejer sommerhus i Danmark med DanCenter, så kan vi hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der opfylder dine feriedrømme. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, så vi ved, hvordan vi bedst hjælpe lige dig med at finde et sommerhus.

DanCenter Sommerhusudlejning i Thyborøn byder på et bredt udvalg af dejlige sommerhuse - du kan finde lige fra et klassisk sommerhus i træ i naturskønne omgivelser til et stort sommerhus i Thyborøn med havudsigt og 100 m til kysten.

Tag hunden med på ferie i sommerhus i Thyborøn

Når du lejer sommerhus hos DanCenter, kan du tage din firbenede logrende ven med på ferie. I flere af DanCenters sommerhuse er det tilladt, at have op til to hunde med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret eller hunden med på ferie i sommerhus med DanCenter.

Andre sommerhusområder nær Thyborøn

Thyborøn er en del af den danske vestkyst og ligger i den nordvestlige del af Jylland. Tæt på Thyborøn findes der flere skønne sommerhusområder, hvor du kan opleve den danske vestkysts charme og natur. Her er nogle af de nærliggende sommerhusområder:

Agger er en lille perle, som ligger syd for Thyborøn og ved indgangen til Nationalpark Thy. Her finder du både Vesterhavet og Limfjorden tæt på.

Klitmøller går også under navnet "Cold Hawaii" på grund af områdets popularitet blandt surfere. Klitmøller er en del af Nationalpark Thy og ligger lidt nord for Thyborøn.

Vorupør er et andet skønt sted i Nationalpark Thy. Vorupør har en charmerende fiskerby-stemning og en smuk natur.

Thyholm er et område, osm ligger på den anden side af Limfjorden i forhold til Thyborøn og har også mange hyggelige sommerhuse.

Lemvig er en lidt større by syd for Thyborøn, men også her findes der sommerhusområder, især i udkanten tættere på kysten.

Disse områder tilbyder alle unikke naturoplevelser, fra brede sandstrande og klitlandskaber til skovområder og fjordlandskaber. Samtidig er der også gode muligheder for aktiviteter som vandreture, cykling, fiskeri og selvfølgelig forskellige vandsportsgrene ved Vesterhavet.

Book en ferielejlighed med Danland Feriecenter

Prøv en anden type feriebolig i Agger end sommerhus med Danland Feriecenter. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har over 30 feriecentre fordelt over hele Danmark. Her igennem kan du booke ferielejlighed i Agger, Vigsø eller Lemvig.

Du finder ikke to ens feriecentre hos Danland Feriecenter. Hvert feriecenter tilbyder forskellige fællesaktiviteter og forskellige former for boliger. Nogle har ferielejligheder, mens andre har feriehuse. Hos Danland Feriecenter finder du dog helt sikkert lige det feriecenter, der passer til dig og dine behov.

Fælles for alle Danland Feriecentre er deres smukke beliggenhed nær nogle af Danmarks smukkeste steder. Danland Feriecenter Agger ligger lige ved Agger Havn i den hyggelige havneby og byder på pool, sauna og forskellige udendørs aktiviteter.

Længere mod syd finder du Danland Feriecenter Lemvig, som ligger smukt på havnen i Lemvig ved Limfjorden. Her kan du nyde godt af pool, spa og flere udendørs og indendørs aktiviteter. Længere mod nord ligger Danland Feriecenter Vigsø, der har badeland og mange udendørs og indendørs aktiviteter. Det er et godt alternativ til sommerhus Thyborøn.

Spørgsmål og svar omkring Thyborøn

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

Hvilke attraktioner er tæt på Thyborøn?

Thyborøn og dens nærmeste omgivelser byder på en række interessante attraktioner, der afspejler både områdets rige maritime historie og storslåede naturlige skønhed. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige attraktioner tæt på Thyborøn:

  • Jyllandsakvariet: En spændende mulighed for at opleve livet under vandet, specielt fra Vesterhavet og Limfjorden. Her kan man blandt andet røre ved fladfisk og små hajer i akvariets rørebasin.
  • Kystcentret Thyborøn: Et interaktivt oplevelsescenter, der formidler viden om kystens natur, kultur og historie. Med fokus på leg og læring, er det et hit blandt børn og familier.
  • Sea War Museum: Et museum dedikeret til søslag under 1. og 2. verdenskrig i Nordsøen. Museet indeholder en omfattende samling af genstande fra krigsskibe og fly.
  • Sneglehuset: Et hus fuldstændig dekoreret med skaller fra hele verden. En utraditionel og charmerende attraktion i Thyborøn.
  • Harboøre Tange: En smuk naturoase, hvor man kan nyde dyrelivet, specielt fugle, og den smukke natur ved Vesterhavet.
  • Limfjordens munding: Det sted, hvor Vesterhavet møder Limfjorden, er et imponerende skue og et populært sted for gåture og naturelskere.
  • Nationalpark Thy: Selvom hovedindgangen til parken ligger lidt nord for Thyborøn, er denne nationalpark en af Danmarks mest betagende naturområder med store klitlandskaber, skove og søer.
  • Bunkermuseet: Thyborøn og den jyske vestkyst var en del af Atlantvolden under 2. verdenskrig. Flere bunkers er bevaret og kan besøges.

Foruden disse attraktioner, er der også mulighed for at deltage i sæsonbestemte aktiviteter som ravjagt, fuglekiggeri, fiskeri og naturligvis strandture langs den betagende jyske vestkyst.

Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

Du kan sagtens tage med weekend eller miniferie i sommerhus i Thyborøn. Når du lejer sommerhus hos DanCenter, skal du som minimum leje sommerhuset i 2 nætter. I højsæsonen kan det dog være minimum 5 nætter.