Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Vejers Strand ved Blåvand

 
Søg område: Vejers Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 37 ferieboliger.

Lej sommerhus i Vejers Strand ved Blåvand

Tilbring din næste sommerferie i Vejers Strand

Oplev det unikke landskab omkring Vejers Strand med Danmarks største rådyrreservat. I Vejers Strand kan du om sommeren nyde solrige stranddage, og om vinteren kan du gå på jagt efter rav. Du har også mulighed for at besøge Skandinaviens største ravmuseum.

Find dit sommerhus i Vejers Strand her:

Læs mere om Vejers Strand
Rating af huse for Vejers Strand: 4.1 af 5.0 fra 761 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Tirpitz
  • Universe
  • Fun & Action
  • Esbjerg Museum
  • Mandø-bussen
  • Ribe Vikingecenter
  • Museet Ribes Vikinger
  • Hjemsted Oldtidspark
  • Havnerundfart i Esbjerg
  • 37 sommerhuse for Vejers Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 9906Vejers Strand6 personer,  82 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 64884Vejers Strand5 personer,  68 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 30681Vejers Strand8 personer,  119 m²800 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 55202Vejers Strand8 personer,  134 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 8099Vejers Strand8 personer,  116 m²700 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 61834Vejers Strand6 personer,  66 m²200 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 8890Vejers Strand5 personer,  56 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 62327Vejers Strand8 personer,  86 m²400 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 53631Vejers Strand8 personer,  156 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 55203Vejers Strand6 personer,  70 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 8100Vejers Strand6 personer,  86 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 82911Vejers Strand2 personer,  30 m²900 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 12102Vejers Strand14 personer,  220 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 40507Vejers Strand4 personer,  50 m²500 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 33992Vejers Strand12 personer,  205 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 48240Vejers Strand6 personer,  98 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 69720Vejers Strand6 personer,  119 m²200 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 4916Vejers Strand8 personer,  110 m²900 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 8096Vejers Strand6 personer,  126 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 33504Vejers Strand8 personer,  98 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 53737Vejers Strand4 personer,  62 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 82403Vejers Strand6 personer,  63 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 12101Vejers Strand10 personer,  190 m²950 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 11231Vejers Strand5 personer,  100 m²600 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 8097Vejers Strand5 personer,  75 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 40201Vejers Strand8 personer,  98 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 82510Vejers Strand4 personer,  54 m²500 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 44351Vejers Strand8 personer,  110 m²800 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 39233Vejers Strand6 personer,  65 m²600 m til kyst.Sommerhus i Vejers StrandHus nr: 80081Vejers Strand4 personer,  34 m²1,2 km til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Vejers Strand

    Vejers Strand er en lille tidligere fiskerlandsby i den sydvestlige del af Jylland på den danske Nordsøkyst, kun få kilometer nord for Danmarks vestligste by Blåvandshuk. Vejers Strand er bedst kendt for sin næsten uendelige strand, med fremragende vandkvalitet og med mulighed for at køre i bil på dele af stranden. Læs nedenstående for at se, hvorfor det er en god idé at booke et sommerhus ved Vejers strand.

    Aktiviteter i Vejers strand

    Hvis du ikke kan få nok af strandferie, er der rig mulighed for at udforske den bilfri del af Vejers strand længere mod nord, eller endda tage turen til Kærsgård Strand i Børsmose. Mere strandferie bliver det næppe!

    I Vejers er der også meget at opleve, hvis man er til mere end bare strand.

    Legepladsen i Vejers Strand kan blive et yndet sted for dine børn med dens klatrefæstning, sandkasse og gynger. En anden skøn legeplads – endda den største i området, ligger 15 km væk i Vrøgum. Her i ”Ballonparken” er der både gynger og grillplads.

    Hos Vejers Strand Dropskogeri kan I opleve hvordan bolsjer bliver lavet, og endda prøve at lave jeres egne. I caféen lige ved siden af er der is og vafler - alt sammen hjemmelavet.

    Er I mere til fisk, så kan der bestilles friske forsyninger i det tidligere røgeri, nu restaurant Knude Dyb, eller man kan prøve kræfter med selv at fiske. Der er mange små søer og vandløb i området, men den mest berømte fiskesø er sandsynligvis Ho Fiskesø. Mindre kendte alternativer er Vrøgum Fiskesø eller Grærup Fiskesø. Her kan du fange pighvar, rødspætte, ørreder, gedde eller aborre. Priserne for en fiskedag varierer alt efter tid og antal fiskestænger, men koster fra ca. 100,-

    Ravsliberen er en smykke- og gavebutik midt i Vejers strand. Her kan du endda medbringe dit eget rav. Den bedste måde at finde rav på, er om vinteren ved daggry bevæbnet med lommelygter, helst efter stormfulde nætter, hvor ravet er blevet skyllet op på stranden.

    Vejers Strand er både et smukt og populært ferieområde bl.a. pga. det enorme naturreservat i Kallesmærsk Hede, hvor store hjorte går frit omkring. Foruden det smukke naturreservat, findes også Danmarks største militære område i nærheden. Her udføres der ofte skyde- og sprængøvelser. Vær derfor obs. på, at dette kan medføre frustration især for familier med hunde. Derudover kan veje og vejkanten undertiden lukkes. En gang om året inviterer militæret dig til "Åben Hede-dag" og præsenterer militære køretøjer og militære øvelser.

    Vejers Strands omgivelser er gode til både gå- og cykelture. I Blåvand og Oksbøl findes der to indhegnede hundeskove på 2 ha, så kan hunden stadig hygge sig, hvis den skal med på ferie til sommerhus Vejers Strand.

    Områder omkring Vejers Strand

    Oksbøl (12 km mod øst):

    Oksbøl Krondyrreservat med 1.600 dyr er den største i Danmark. Den bedste måde at se hjortene på er tidlig morgen eller sent på aftenen. Der er det spisetid og dyrene kommer ud af skoven på heden.

    Jungle Fun - en indendørs klatrepark med reb og frit fald.

    Pansermuseet med stor udstilling af tanks og brandbiler der er op til 200 år gamle.

    Blåvand (14 km mod syd):

    Blåvand er kendt for sit mere end 100 år gamle fyrtårn på det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk. Her kan du nyde en betagende udsigt over Blåvand, det omkringliggende område og Nordsøen.

    Også kendt er betonbunkerne fra 2. verdenskrig, der kan findes omkring fyret. På Blåvand strand kan du beundre muldyrskulpturerne, der blev anbragt der som et tegn på fred i 1995.

    I sportsparken Blåvandshuk kan man spille både golf, minigolf og badminton, og nyde afslapning i den indendørs pool med tilhørende sauna.

    Tirpitz-Bunkermuseet med 4 faste udstillinger ligger skjult i klitterne.

    Steder der er værd at se og som er egnet til en dagstur:

    Der er altså rigeligt at se i sommerhus Vejers Strand.

    Ferieudlejning i Vejers Strand

    I over hundrede år er hovedsageligt danske og tyske turister kommet til Vejers Strand for at holde ferie og slappe af. Faktisk var Vejers Strand den første feriedestination i Nordsøen i begyndelsen af det 20. århundrede. I over 60 år har du kunnet nyde din ferie her i et DanCenter-sommerhus.

    Her kan du vælge mellem over 60 sommerhuse til 2-22 gæster, og finde lige det der passer bedst til dig og din familie. For eksempel kan man i mere end halvdelen af sommerhusene have et til to kæledyr med på ferie - det kan enten være en hund, kat eller et marsvin. Størstedelen af sommerhusene er også miljøvenlige. Og ønsker man en smule ekstra luksus på ferien har cirka halvdelen af vores sommerhuse i Vejers deres eget boblebad og / eller sauna. Hvis du ankommer med en større gruppe, er det også værd at se på pool- og aktivitetshuse (med mindst to slags spil). De fleste sommerhuse med standardudstyr i Vejers Strand indeholder 2-3 tyske tv-kanaler, pejs eller brændeovn, Wi-Fi og opvaskemaskine og / eller vaskemaskine.

    Sommerhusområder omkring Vejers Strand

    Hvis du ikke er helt låst på Vejers Strand som destination, er der naturligvis andre sommerhusområder i nærheden. De tætteste og mest populære er: Blåvand i syd, Henne Strand i nord og Grærup Strand som en direkte nordlig nabo til Vejers Strand. Du kan også tage et kig på ferieboligerne på hele den sydlige Nordsøkyst. Det er gode alternativer til sommerhus Vejers strand.

    Hold ferie med Danlands Feriecenter i Søndervig

    Hold ferie i en anden type feriebolig i Søndervig end et sommerhus. Danlands Feriecentre byder på en række faciliteter, som du ofte ikke får, når du lejer sommerhus i Danmark – oplagt til en miniferie i Søndervig. Ved Søndervig finder du Feriecenter Søndervig , som også er et familievenligt alternativ. I Feriecenter Søndervig er adgang til det subtropiske badeland med en 50 meter lange rutschebane og sjove vandkanoner, en del af ferien. Her finder du også spabad, sauna og tyrkisk bad. Indendørs er der også aktiviteter som bordtennis, billard, bordfodbold og legerum. Ligeledes er der udendørs en legeplads, cykelbane for børn og trampolin. Har du lyst til at være aktiv på ferien, er der rig mulighed for at tage et spil hockey, basketball, petanque, kroket eller skak.

    Det er et godt alternativ til sommerhus Vejers Strand.

    Spørgsmål og svar omkring Vejers Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter tæt på Vejers Strand?

    DanCenter har mere end 50 sommerhuse i Vejers Strand.

    Hvilke steder bør jeg besøge omkring Vejers Strand?

    Området omkring Ringkøbing Fjord, Odin Teatret, Givskud Zoo, Engelsholm slot, LEGOLAND og Viborg katedral er nogle af de steder, du bør besøge, når du er holder ferie ved Vejers Strand.

    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Vejers Strand?

    Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

    • Lange gåture langs kysten.
    • Windsurfing.
    • Undersøge klitterne og strandene.
    • Forlystelsesparker i området