Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rømø/Lakolk - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rømø/Lakolk
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.

Sommerhus Rømø/Lakolk - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rømø/Lakolk: 4.0 af 5.0 fra 235 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Tirpitz
  • Universe
  • Fun & Action
  • Esbjerg Museum
  • Mandø-bussen
  • Ribe Vikingecenter
  • Museet Ribes Vikinger
  • Hjemsted Oldtidspark
  • Havnerundfart i Esbjerg
  • 12 sommerhuse for Rømø/Lakolk - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 99888Rømø/Lakolk4 personer,  69 m²400 m til kyst.Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette særdeles hyggelige sommerhus med god udsigt over Lakolk sø, hvor der et rigt dyreliv. Huset er beliggende på en lille sidevej, som gør, at der er dejlig fred ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 8565Rømø/Lakolk6 personer,  83 m²250 m til kyst.Saunahus i første række til Lakolk Strand. Hvis I drømmer om at holde ferie i smukke naturomgivelser ved en af Danmarks bedste strande, er dette sommerhus et oplagt valg. Det ligger nemlig i første række ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 94989Rømø/Lakolk4 personer,  69 m²500 m til kyst.Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus placeret med god udsigt til engarealer, hvor der et et rigt dyreliv. Huset er beliggende på en lille sidevej, som gør, at der er lidt mere ro og fred. ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 43480Rømø/Lakolk6 personer,  95 m²500 m til kyst.Dette arkitekttegnede sommerhus er beliggende i forreste række i klitterne på Lakolk Strand direkte til fredningslinien. Opført i moderne skandinavisk stil i et gennemført materialevalg og med en storslået ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 4839Rømø/Lakolk6 personer,  81 m²500 m til kyst.Dette sommerhus med spabad ligger kun ca. 500 m fra både strand, shopping og restauranter. Sommerhuset ligger på en dejlig stor grund med god plads til boldspil og leg. Sommerhuset er bygget i lækre kvalitetsmaterialer ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 11263Rømø/Lakolk4 personer,  53 m²400 m til kyst.Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus placeret med udsigt til klitterne. Huset er oprindeligt et af de første huse som er bygget på Lakolk. Huset er beliggende for enden af en stille vej. ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 93870Rømø/Lakolk6 personer,  64 m²500 m til kyst.Sommerhus tæt på stranden. Badeværelse med bruser og klinkegulv med gulvvarme. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen med brændeovn, som kan give varmen på en kølig aften. Udestue hvor I f.eks. kan spille ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 48576Rømø/Lakolk6 personer,  85 m²246 m til kyst.Dette sommerhus med spabad ligger kun ca. 200 meter fra stranden, og der er både restauranter, caféer og shopping inden for gåafstand. Der er tre soveværelser og et stort, lyst køkken/alrum samt badeværelse ...Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 93866Rømø/Lakolk8 personer,  120 m²500 m til kyst.Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette sommerhus højt placeret med god udsigt til engarealer. 4 soveværelser. Veludstyret køkken i åben forbindelse med opholdsrummet med gode vinduespartier, som ...

    Se alle huse i området.