Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Tversted - ved by, strand og natur

 
Søg område: Tversted
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 23 ferieboliger.

Sommerhus i Tversted - ved by, strand og natur

Nyd ferie ved Tversted strand

Tag til Tversted i sommerhus. Her finder du en lille men hyggelig ferieby, hvor du er tæt på natur, strand og alle de andre oplevelser, der venter på toppen af Danmark.

Du finder både Vestkystens populære, brede sandstrande, gode muligheder for vandsportsaktiviteter, en af Danmarks bedste iskiosk og charmerende butikker. DanCenter har et mindre udvalg af skønne sommerhuse i Tversted.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Tversted:

Læs mere om Tversted
Rating af huse for Tversted: 4.0 af 5.0 fra 364 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Nordsøen Oceanarium
  • Skagens Museum
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Skagens By- og Egnsmuseum
  • Farm Fun
  • Fun House Frederikshavn
  • 23 sommerhuse for Tversted - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i TverstedHus nr: 38381Tversted10 personer,  130 m²500 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 6943Tversted4 personer,  35 m²700 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 8474Tversted8 personer,  113 m²300 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 66010Tversted6 personer,  75 m²200 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 57013Tversted8 personer,  116 m²1,6 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 50801Tversted8 personer,  122 m²650 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 8437Tversted6 personer,  86 m²900 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 90954Tversted8 personer,  95 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 44583Tversted8 personer,  99 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 9230Tversted9 personer,  135 m²800 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 53091Tversted4 personer,  83 m²800 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 65669Tversted6 personer,  60 m²900 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 93169Tversted6 personer,  60 m²400 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 3652Tversted6 personer,  124 m²700 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 68036Tversted10 personer,  165 m²1,4 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 38023Tversted8 personer,  131 m²700 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 44779Tversted6 personer,  70 m²400 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 66047Tversted6 personer,  88 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 97397Tversted8 personer,  125 m²800 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 4388Tversted8 personer,  154 m²800 m til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 8636Tversted6 personer,  140 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i TverstedHus nr: 30062Tversted8 personer,  130 m²250 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Ferie i et dejligt sommerhus i Tversted - hvad skal du se?

    Tversted byder på idylliske og rolige omgivelser i toppen af Nordjylland ved en af Tannis Bugts dejlige badestrande. Områdets sommerhusområde ligger mellem Tversted By og Tversted Strand. I byen kan du spise hos byens få spisesteder, handle ind til en grillaften på sommerhusets terrasse.

    Du kan også besøge:

    Rabat på flere attraktioner med DanCenter

    Lej sommerhus i Tversted med DanCenter og få rabat på entrebilletten ved en lang række af nogle af Danmarks bedste attraktioner. I nærheden af Tversted, får du rabat hos Ørnereservatet ved Hirtshals, Bangsbo Fort i Frederikshavn, Skagen By- og Egnsmuseum samt Fårup Sommerland ved Blokhus.

    Du kan læse mere om, hvilke attraktioner du får rabat hos her .

    Sommerhusudlejning i Tversted

    DanCenter Sommerhusudlejning i Tversted står for udlejning af omkring 50 sommerhuse i og omkring Tversted. DanCenters lokalkontor i Aalbæker ansvarlig for sommerhusudlejning i Tversted. Det er også her, at du får udleveret nøglen til dit sommerhus.

    DanCenter har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus i Tversted, som passer til dine ferieplaner.

    Med mere end 50 sommerhuse i og omkring Tversted, finder du noget for enhver smag, uanset om du er til klassiske sommerhuse i træ, et sommerhus med havudsigt eller et sommerhus med spa. Brug vores filtre-funktion til at vælge antal personer og andre kriterier, du har for sommerhuset.

    Tag hunden med i sommerhus i Tversted

    Når du lejer et dejligt sommerhus i Tversted eller resten af Danmark med DanCenter, er husdyr tilladt i de fleste af vores sommerhuse. Du kan medbringe op til 2 hunde eller andre kæledyr uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage husdyr med i sommerhus med DanCenter.

    Andre sommerhusområder nær Tversted

    Sommerhusområdet i Tversted ligger lige ud til Tannis Bugt, der byder på en bred og børnevenlig sandstrand. Omkring Tversted finder du flere hyggelige sommerhusområder.

    Lej sommerhus i Nordjylland og vær tæt på de brusende bølger og brede sandstrande på vestkysten og de børnevenlige sandstrande på med lave vand, hvor du skal langt ud før vandet går til navlen, ved Kattegat.

    Nordjylland byder på en lang række af kendte og mindre kendte feriebyer. Lej sommerhus i Blokhus, livlige Løkken eller charmerende Lønstrup på den Jyske Vestkyst ud til Jammerbugten.

    Du kan også sætte kurs mod et sommerhus i Skagen, hyggelige Sæby eller Aalbæk , der ligger mellem Skagen og Sæby ud til det rolige Kattegat. Hvis du er mere til øeventyr og jomfruhummere, kan du drage mod et sommerhus på Læsø - lige midt i Kattegat.

    Lej feriebolig med Danland Feriecenter

    Hvis du ønsker at prøve en anden type ferie end et sommerhus, kan du leje en feriebolig i Tversted eller nær Tversted. DanCenters søstervirksomhed Danland har 24 feriecentre fordelt rundt i Danmark.

    Her finder du ikke to feriecentre som er ens. Nogle feriecentre har mange fællesfaciliteter, mens andre har få eller ingen. Ligesom ferieboligerne også varierer fra feriecenter til feriecenter. Nogle minder om sommerhuse, der ligger på feriecentrets område, mens andre er ferielejligheder.

    I nærheden har Tversted finder du flere feriecentre i Løkken, Blokhus og Sæby.

    Spørgsmål og svar omkring Tversted

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Tversted?

    DanCenter Sommerhusudlejning i Tversted står for udlejning af omkring 50 sommerhuse i og omkring Tversted. Her finder du noget for enhver smag, og med mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, ved vi lige, hvordan vi skal hjælpe dig med at finde det sommerhus, der passer bedst til dine ferieplaner.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Tversted?

    Der findes flere attraktioner og seværdigheder i nærheden af Tversted - nogle mindre kendte og andre er velkendte. I Tversted kan du besøge byens charmerende og hyggelige kunsthåndværkere og antikvitetsforhandlere som Lykkegaard, der er kendt fra DR1-program “Skattejægerne" og den legendariske iskiosk Det Blå Ishus, der er kåret til Danmarks bedste..

    I køreafstand fra Tversted finder du Nordsøen Oceanarium, Skagens Museum med malerierne af de kendte Skagensmalere, Bangsbo Fort i Frederikshavn, Fårup Sommerland ved Blokhus og naturligvis Nordjyllands hovedstad, Aalborg, der byder på flere museer, shopping og spisesteder.

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Hvem siger at en ferie i sommerhus, skal være en hel uge? Hos DanCenter kan du sagtens leje et sommerhus til en weekendtur eller en forlænget weekend, eller du kan langtidsleje et sommerhus.

    Du skal som minimum leje et sommerhus i 2 nætter. I løbet af højsæsonen kan det forekomme, at sommerhuset skal lejes for 5 nætter.