Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kandestederne - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kandestederne
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.

Sommerhus Kandestederne - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kandestederne: 4.4 af 5.0 fra 70 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Nordsøen Oceanarium
  • Skagens Museum
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Skagens By- og Egnsmuseum
  • Farm Fun
  • Fun House Frederikshavn
  • 7 sommerhuse for Kandestederne - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i KandestederneHus nr: 8287Kandestederne10 personer,  129 m²800 m til kyst.Lyst, renoveret sommerhus i Kandestederne med gode rammer til at samle den store familie eller 2 familier i dejlige og rolige omgivelser, ikke langt fra Vestkysten og de dejligste naturomgivelser. Sommerhuset, ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 51725Kandestederne6 personer,  75 m²700 m til kyst.I smukt og varieret natur ligger dette sommerhus midt i Kandestedernes rullende klitlandskab med store naturoplevelser lige uden for døren i et roligt og attraktivt område kun ca. 700 m fra den flotte ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 53223Kandestederne6 personer,  124 m²890 m til kyst.I det attraktive sommerhusområde i Kandestederne, kun ca. 15 km fra Skagen, ligger dette sommerhus helt tæt på Vesterhavet og med udsigt til Råbjerg Mile. Fra huset er der kun få minutters gang til stranden ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 61957Kandestederne6 personer,  67 m²100 m til kyst.I smukt og varieret natur ligger dette sommerhus midt i Kandestedernes rullende klitlandskab med store naturoplevelser lige uden for døren i et roligt og attraktivt område kun ca. 100 m fra den flotte ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 67840Kandestederne6 personer,  95 m²2,0 km til kyst.I smuk og varieret natur ligger dette særdeles smagfulde sommerhus med spabad på en stor grund i et roligt og attraktivt område i Kandestederne nær sandstrand og med store naturoplevelser lige uden for ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 30090Kandestederne5 personer,  107 m²700 m til kyst.Bjælkehus med balkon og træterrasser hele vejen rundt om huset. Huset er rummeligt indrettet med stort køkken/alrum, entre samt stort badeværelse med vaskemaskine. I stueetagen er der soveværelse med dobbeltseng ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 38128Kandestederne7 personer,  80 m²900 m til kyst.Sommerhus beliggende i Kandestederne, hvor Råbjerg Mile er den nærmeste attraktion. Ipod tilslutning mulig til stereo via usb-stik. Desuden forefindes der smart tv i det ene af soveværelserne. Til sjov ...

    Se alle huse i området.