Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kandestederne - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Kandestederne
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.

Sommerhus Kandestederne - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Kandestederne: 4.4 af 5.0 fra 70 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Nordsøen Oceanarium
  • Skagens Museum
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Skagens By- og Egnsmuseum
  • Farm Fun
  • Fun House Frederikshavn
  • 7 sommerhuse for Kandestederne - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i KandestederneHus nr: 61957Kandestederne6 personer,  67 m²100 m til kyst.I smukt og varieret natur ligger dette sommerhus midt i Kandestedernes rullende klitlandskab med store naturoplevelser lige uden for døren i et roligt og attraktivt område kun ca. 100 m fra den flotte ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 8287Kandestederne10 personer,  129 m²800 m til kyst.Lyst, renoveret sommerhus i Kandestederne med gode rammer til at samle den store familie eller 2 familier i dejlige og rolige omgivelser, ikke langt fra Vestkysten og de dejligste naturomgivelser. Sommerhuset, ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 67840Kandestederne6 personer,  95 m²2,0 km til kyst.I smuk og varieret natur ligger dette særdeles smagfulde sommerhus med spabad på en stor grund i et roligt og attraktivt område i Kandestederne nær sandstrand og med store naturoplevelser lige uden for ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 51725Kandestederne6 personer,  75 m²700 m til kyst.I smukt og varieret natur ligger dette sommerhus midt i Kandestedernes rullende klitlandskab med store naturoplevelser lige uden for døren i et roligt og attraktivt område kun ca. 700 m fra den flotte ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 30090Kandestederne5 personer,  107 m²700 m til kyst.Bjælkehus med balkon og træterrasser hele vejen rundt om huset. Huset er rummeligt indrettet med stort køkken/alrum, entre samt stort badeværelse med vaskemaskine. I stueetagen er der soveværelse med dobbeltseng ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 38128Kandestederne7 personer,  80 m²900 m til kyst.Sommerhus beliggende i Kandestederne, hvor Råbjerg Mile er den nærmeste attraktion. Ipod tilslutning mulig til stereo via usb-stik. Desuden forefindes der smart tv i det ene af soveværelserne. Til sjov ...Sommerhus i KandestederneHus nr: 53223Kandestederne6 personer,  124 m²890 m til kyst.I det attraktive sommerhusområde i Kandestederne, kun ca. 15 km fra Skagen, ligger dette sommerhus helt tæt på Vesterhavet og med udsigt til Råbjerg Mile. Fra huset er der kun få minutters gang til stranden ...

    Se alle huse i området.