Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Frederikshavn - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Frederikshavn
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Frederikshavn - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Frederikshavn: 4.0 af 5.0 fra 74 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Nordsøen Oceanarium
  • Skagens Museum
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Skagens By- og Egnsmuseum
  • Farm Fun
  • Fun House Frederikshavn
  • 8 sommerhuse for Frederikshavn - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 50799Frederikshavn4 personer,  65 m²1,6 km til kyst.Huset emmer af ægte landidyl i smukke og fredfyldte naturomgivelser, perfekt til jer som ønsker at komme væk fra hverdagens trummerum og slappe helt af. Her er virkelig højt til loftet, fuglefløjt og udsigt ...Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 4683Frederikshavn6 personer,  98 m²150 m til kyst.Sommerhus beliggende i rolige omgivelser på en stor grund med adgang direkte ned til klitterne, børnevenlig badestrand og tæt på Palmestranden i Frederikshavn. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, ...Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 48702Frederikshavn4 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus beliggende i rolige omgivelser på en stor grund tæt på både havn, den flotte børnevenlig badestrand og den kendte Palmestranden i Frederikshavn. Sommerhuset er indrettet med to gode soveværelser, ...Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 66903Frederikshavn6 personer,  71 m²200 m til kyst.Sommerhus beliggende i rolige omgivelser på en stor grund for enden af lukket vej ca. 200 m fra børnevenlig badestrand og tæt på Palmestranden i Frederikshavn. Huset er indrettet med to gode soveværelser ...Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 5892Frederikshavn7 personer,  81 m²300 m til kyst.I det attraktive natur- og ferieområde kun ca. 300 m fra dejlig badestrand og Frederikshavn by ligger dette sommerhus med fine faciliteter og dejlige udearealer. Sommerhuset er indrettet med fire lyse ...Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 44475Frederikshavn6 personer,  108 m²800 m til kyst.Dette dejlige sommerhus ligger i kort gåafstand til den populære palmestrand i Frederikshavn, med det fineste strandsand samt ishus. Sommerhuset er optimalt indrettet i to plan, som gør at man sagtens ...Sommerhus i FrederikshavnHus nr: 11448Frederikshavn6 personer,  109 m²600 m til kyst.Byhus i Frederikshavn beliggende tæt til indkøb, skov og havet, Arena Nord og Frederikshavn havn. Huset er en klassisk, moderniseret villa og består i stueplan af et stort køkken/alrum, stue, indgang med ...

    Se alle huse i området.