Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Slettestrand

 
Søg område: Slettestrand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhus Slettestrand

Slettestrand i Nordjylland er en af de mest maleriske perler ved den danske vestkyst. Det at være i sommerhus i Slettestrand byder først og fremmest på en dyb forbindelse til naturen med dens storslåede Vesterhav, dynamiske klitsystemer og tætte skovlandskaber.

Læs mere om Slettestrand
Rating af huse for Slettestrand: 3.9 af 5.0 fra 133 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Jyllandsakvariet Thyborøn
  • Utzon Center
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Family Farm Fun Park
  • Action House
  • Middelaldercenteret
  • Museumscenter Hanstholm
  • Kystcenteret Thyborøn
  • 9 sommerhuse for Slettestrand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i SlettestrandHus nr: 93584Slettestrand8 personer,  74 m²500 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 44621Slettestrand10 personer,  170 m²900 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 36433Slettestrand8 personer,  96 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 45815Slettestrand10 personer,  167 m²900 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 74887Slettestrand10 personer,  132 m²600 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 4245Slettestrand6 personer,  70 m²800 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 27578Slettestrand8 personer,  138 m²100 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 7659Slettestrand6 personer,  109 m²500 m til kyst.Sommerhus i SlettestrandHus nr: 31867Slettestrand8 personer,  165 m²300 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Slettestrand

    Slettestrand i Nordjylland er en af de mest maleriske perler ved den danske vestkyst. Det at være i sommerhus i Slettestrand byder først og fremmest på en dyb forbindelse til naturen med dens storslåede Vesterhav, dynamiske klitsystemer og tætte skovlandskaber. Stranden her er kendt for sin rå skønhed, hvor havets kraft kan opleves i al sin pragt, og de bredstrakte sandstrande indbyder til lange gåture, hvor man kan samle sten, skaller eller blot nyde solnedgangens farvespil over horisonten.

    At være i sommerhus i Slettestrand handler også om afslapning, om at bryde væk fra den hektiske hverdag og genfinde en enkelhed i tilværelsen. Med havets beroligende lyde i baggrunden, muligheden for at tænde op i pejsen på en kølig aften og den klare stjernehimmel langt væk fra byernes lysforurening, tilbyder Slettestrand en autentisk og foryngende pause fra det moderne livs travlhed. Der er altså mange gode grunde til at booke et sommerhus Slettestrand.

    Svinkløv Baneplantage

    Tæt på Slettestrand findes Svinkløv Baneplantage, en skovrigt område perfekt til vandring, mountainbike eller blot rolig refleksion. For dem, der er interesseret i cykling, er Slettestrand også kendt som et mountainbikeparadis med et væld af stier og ruter egnet til alle niveauer.

    Ud over disse naturoplevelser er området præget af en dyb kulturel historie, med små charmerende fiskerbyer, lokale håndværkere og en atmosfære af hygge, som kun forstærkes af den traditionelle danske sommerhusstemning.

    Sommerhusudlejning i Slettestrand

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie i Slettestrand eller et andet sted hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal.

    DanCenter har et bredt udvalg til leje – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et luksussommerhus med pool finder noget for enhver smag hos DanCenter.

    Tag hunden med

    I flere af DanCenters sommerhuse i Danmark, kan du have op til 2 hunde med på ferien uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie her.

    Sommerhusområder tæt ved Slettestrand

    Fra Bornholm i øst over Marielyst i syd og Blåvand i vest til Skagen i nord - DanCenter har sommerhuse rundt om i hele det danske land.

    Og i om omkring Slettestrand er ikke en undtagelse, hvor du finder mange andre populære sommerhusområder. Tæt på finder du Blokhus, Tranum Strand og Hanstholm.

    Du kan blandt andet også leje sommerhus i Løkken, Thorup Strand, Hurup Thy, Klitmøller eller Skagen.

    Du kan også foretage en bredere søgning og kig efter sommerhus i langs kysten ved at søge på det Nordlige Vesterhav.

    Book en ferielejlighed med Danland Feriecenter

    Et alternativ til et Slettestrand sommerhus kan være en feriebolig i Løkken hos Danland Feriecenter. Her er der mulighed for at komme på badeferie året rundt. Når du holder ferie i et feriecenter, har du aktiviteter til rådighed, som du ikke nødvendigvis har, når du holder ferie i sommerhus.

    Lej en ferielejlighed hos Løkken Feriecenter, hvor ferieboligerne kun ligger 750 meter fra den fantastiske badestrand, klitterne og det dejlige badevand. På feriecentret er der legeplads til børnene, og imens børnene hygger sig med nye legekammerater, kan de voksne hygge sig med et spil petanque.

    Som gæst hos Danland i Løkken har du gratis adgang til Løkken svømmehal. Ved siden af feriecentret ligger Løkken Golfbane med en smuk og frodig natur. På Løkken Feriecenter kan du bo i enten skippehuset, golfhuset eller strandhusene – alle hyggelige og velindrettede huse.

    Du kan også booke et ophold på et af de nærliggende feriecentrer. Ved Jammerbugten finder du også Blokhus Feriecenter og Hirtshals Feriecenter – begge med badeland, spa og sauna.

    Spørgsmål og svar omkring Slettestrand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvad kan man opleve i og omkring Slettestrand?

    Slettestrand og dens omgivelser byder på en bred vifte af naturskønne og kulturelle oplevelser. Her er nogle af de mest fremtrædende:

    Slettestrand Strand: En naturskøn strand, perfekt til gåture, svømning, solbadning og surfing. Svinkløv Baneplantage: Et skønt skovområde ideelt til vandring, picnic og mountainbiking. Mountainbiking: Slettestrand er kendt for sine udfordrende mountainbikestier, der passer til alle niveauer. Fosdalen og Langdalen: Betagende dalområder skabt af istiden, som er perfekte for vandreture. Slettestrand Fiskerleje: Et charmerende, historisk fiskerleje hvor man kan se de traditionelle bådhuse og lærer om områdets fiskerhistorie. Svinkløv Seaside Hotel: Et historisk hotel kendt for sin arkitektur og gourmetrestaurant. Selv hvis man ikke overnatter, er det værd at besøge for en drink eller et måltid. Håndværk og gallerier: Området har flere lokale kunsthåndværkere og gallerier, der viser alt fra malerier til keramik og tekstilværker. Fuglekigging: Med sin beliggenhed ved kysten og nærliggende skove er Slettestrand et godt sted for ornitologer. Jammerbugten: En smuk bugt, der strækker sig fra Bulbjerg i nord til Hirtshals i syd, med mange smukke udsigtspunkter og strande. Historiske steder: Besøg lokale kirker, gamle bygninger og monumenter for at forstå områdets rige historie. Fiskeri: Prøv lykken med havfiskeri eller i en af de lokale fiskesøer i nærheden.

    Kan jeg booke et sommerhus i Slettestrand for blot en weekend?

    Du kan sagtens invitere familien eller vennerne med på weekendtur til Slettestrand. Her får I en hyggelig base for en weekend i det nordjyske.

    Når du lejer sommerhus med DanCenter skal du som minimum leje sommerhuset i to dage - i højsæson er nogle boliger på minimum fem dage.