Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus på Møn eller Bogø

 
Søg område: Møn og Bogø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 29 ferieboliger.

Lej et sommerhus på Møn eller Bogø

En sommerhusferie på Møn eller Bogø byder på oplevelser for enhver smag

Der er flere gode grunde til at holde ferie i et sommerhus til leje på Møn eller Bogø. Den skønne natur på Møn, der byder på nogle af Danmarks bedste, lange sandstrande, fredede naturområder og dybe naturskove. Ligesom du på Møn også finder du Møns Klint - en af Danmarks største naturattraktion.

Start din søgning efter sommerhus til leje på Møn og Bogø nedenfor:

Læs mere om Møn og Bogø
Rating af huse for Møn og Bogø: 4.2 af 5.0 fra 5361 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • BonBon-Land
  • Knuthenborg Safaripark
  • Møns Klint
  • Geocenter Møns Klint
  • Krokodille Zoo
  • Liselund Slotspark
  • Støberiet
  • Elmelunde Kirke
  • Bogø Mølle
  • Bogø Havn
  • Danmarks Borgcenter Vordingborg
  • 29 sommerhuse for Møn og Bogø - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 41966Råbylille Strand4 personer,  40 m²35 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27844Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 50658Ulvshale5 personer,  63 m²500 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 78378Ulvshale6 personer,  75 m²150 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 48490Råbylille Strand24 personer,  298 m²600 m til kyst.Sommerhus i StegeHus nr: 30160Stege5 personer,  91 m²7 m til kyst.Sommerhus i KlintholmHus nr: 50050Klintholm4 personer,  99 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 6225Råbylille Strand20 personer,  270 m²600 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 43056Ulvshale8 personer,  74 m²300 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 54517Ulvshale6 personer,  90 m²200 m til kyst.Sommerhus i BogøHus nr: 9621Bogø5 personer,  50 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 99203Hårbølle Havn4 personer,  54 m²100 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 50812Ulvshale6 personer,  76 m²600 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 48872Ulvshale5 personer,  43 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 97182Råbylille Strand5 personer,  58 m²450 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27835Klintholm Havn6 personer,  60 m²20 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27783Klintholm Havn4 personer,  45 m²20 m til kyst.Sommerhus i Hårbølle HavnHus nr: 4892Hårbølle Havn4 personer,  54 m²150 m til kyst.Sommerhus i StegeHus nr: 30159Stege7 personer,  145 m²7 m til kyst.Sommerhus i BogøHus nr: 99202Bogø4 personer,  73 m²900 m til kyst.Sommerhus i UlvshaleHus nr: 9414Ulvshale10 personer,  117 m²250 m til kyst.Feriebolig i Klintholm HavnHus nr: 27817Klintholm Havn4 personer,  45 m²Sommerhus i UlvshaleHus nr: 92133Ulvshale4 personer,  66 m²200 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 95641Råbylille Strand14 personer,  200 m²600 m til kyst.Sommerhus i Råbylille StrandHus nr: 38405Råbylille Strand8 personer,  88 m²600 m til kyst.Sommerhus i KlintholmHus nr: 4495Klintholm4 personer,  70 m²5 m til kyst.Sommerhus i HårbølleHus nr: 24316Hårbølle10 personer,  135 m²10 m til kyst.

    Top seværdigheder ved Møn

    Møns Klint

    Møns Klint

    Besøg den 7 kilometer lange Møns Klint, der strækker sig over 127 meter op over havets overflade. Det højeste punkt på Møns Klint kaldes for Dronningestolen, hvorfra der i godt vejr er en fantastisk udsigt over Østersøen og kig til Sverige og Tyskland.

    GeoCenter Møns Klint

    GeoCenter Møns Klint

    Tag på opdagelse på scienceoplevelsescentret GeoCenter Møns Klint, hvor du bliver klogere på Møns Klint. Centret, der ligger 100 meter fra skrænten på Møns Klint, byder på udstillinger og lærerige aktiviteter for store og små.

    Børnevenlig strand på Møn

    Børnevenlige strande

    Med sin placering ud til Østersøen har Møn flere af Danmarks skønneste og mest børnevenlige badestrande med fint sandstrand og roligt vand. Især badestrandene på hver side af Klintholm Havns fiskerihavn, og stranden ved Ulvshale er populære blandt badegæster.

    Bogø

    Bogø

    Øerne Møn og Bogø ligger lige syd for Sjælland, og begge øer byder på naturskønne oplevelser og smukke omgivelser. På Bogø finder du charmerende små byer og skøn natur, som med fordel kan opleves på cykel i sommermånederne.

    Hold ferie i et sommerhus på Møn

    Lej et sommerhus på Møn, og oplev en af Danmarks smukkeste øer, med lange sandstrande, fuglereservater, store naturskove og fredede naturområder. En ferie i et sommerhus på Møn er en fantastisk oplevelse for hele familien. Gå lange ture langs kystlandskaberne, der byder på vekslende naturtyper og smukke udsigter.

    Der er mange gode muligheder for sommerhusudlejning på Møn. Når du holder ferie i et sommerhus på Møn, kan du ikke komme udenom et besøg til Møns Klint, Danmarks højeste klint, der går 128 meter op fra havet. Tager du de 500 trin ned til stranden, venter der et imponerende syn. Udover det vilde naturfænomen finder du også vilde orkidéer, vandrefalke og sommerfugle ved klinten.

    Ved Møns Klint ligger også GeoCenter Møns Klint, som bestemt også er et besøg værd. GeoCentret ligger unikt, lige ud til den smukke og vilde natur. Her kan du opleve livet i kridthavet, lave dit eget klinteskred, løfte bjerge og gå igennem istidens gletsjere.

    Lej et sommerhus på Møn og oplev øens strande

    Når du lejer sommerhus på Møn eller Bogø, er du tæt på flere gode strande. Lej dit sommerhus på det nordlige Møn, ved Ulvshale Strand, hvor du finder en sandstrand med fint sand, der er perfekt når der skal bygges sandslotte.

    På Møn og Bogø finder du flere skønne strande, som du nemt kan komme ud til fra et sommerhus på Møn eller Bogø. Du kan bl.a. besøge Klintholm Strand, Råbylille Strand, der er en naturstrand, eller Hårbølle Strand

    Smagsoplevelser for hele familien på Møn

    En ferie i et sommerhus på Møn byder på et væld af seværdigheder og smuk natur, hvad enten du er til de sjove forlystelsesparker i nærheden eller storslåede naturoplevelser som Møns Klint. I den hyggelige by er der også gode smagsoplevelser for hele familien.

    Fra dit sommerhus på Møn kan du vælge at besøge den hyggelige gård ved Råbylille, og smage den hjemmelavede økologiske is. Køerne leverer den friske mælk til isen, så smagsoplevelsen er helt i top. På Møn finder du også Møn Bolcher og Møn Bryghus. Hos Møn Bolcher kan du følge bolchekogernes arbejde og endda prøve at lave dine egne slikkepinde.

    På Bryghuset Møn kan de voksne smage de skønne øl, der er brygget og tappet med udsøgte råvarer og troen på traditioner.

    Læg vejen forbi hyggelige Bogø

    På den anden side af dæmningen af Møn, ligger Bogø. Den lille ø ligger mellem Falster, Møn og Sjælland, og er bestemt et besøg værd, når du bor i et sommerhus på Møn. Skipperhuse, kaptajnvillaer og de mange sømandsgrave på kirkegården, vidner om at Bogø er en gammel søfarts-ø med masser af charme og sjæl.

    Sjove attraktioner nær Møn og Bogø

    Både Møn og Bogø er som skabt til en aktiv ferie på enten cykel, i sejlbåd eller på hesteryg. Du kan også svinge golfkøllen på Møn Golf Center, en smuk bane med 18 huller, eller prøve kræfter med en fisketur. Der er mange aktiviteter i nærheden, som du kan køre til fra dit sommerhus på Møn eller Bogø. Vi har samlet nogle få her på siden, som du kan drage inspiration fra, til næste gang du lejer et sommerhus på Møn eller Bogø.

  • BonBon-Land — Nyd en hel dag i BonBon-Land, som er en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Når indgangen først er betalt, er alle forlystelserne gratis. Så der er rig mulighed for at mærke sus i maven og vind i håret, blandt de mere end 50 forlystelser i parken. Der er forlystelser for enhver smag, og inde i parken finder du også mange spisepladser og restauranter.
  • Gavnø Slot — Har du lyst til at opleve en af Danmarks største kulturskatte, skal du ligge et besøg forbi Gavnø Slot. Her finder du den smukke Slotspark der byder på tulipanudstilling, romantisk rosenhave, dukkeudstilling og sansehave. Indenfor i det smukke slot finder du en stor samling af kunstgenstande og godt 1.000 malerier.
  • Middelaldercentret — Rejs over 600 år tilbage i tiden og besøg det levende museum om middelalderen. Her finder du ikke bare autentisk mad, ridderturneringer, krigsmaskiner der slynger med store sten og bragende kanoner, men også et middelaldercenter der huser både fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og rige købmænd.
  • Lej dit sommerhus på Møn eller Bogø hos DanCenter, og få rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du læse mere om, hvilke attraktioner du får rabat på.

    Sommerhusudlejning på Møn og Bogø

    DanCenter Sommerhusudlejning på Møn har over 40 sommerhuse til leje på Møn og Bogø. Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning og sommerhuse i hele Danmark — lige fra Skagen til Bornholm. Så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Når du lejer et sommerhus på Møn eller Bogø hos DanCenter, finder du noget for enhver smag. Vi har alt fra luksussommerhuse på Møn, til klassiske sommerhuse og sommerhuse på Møn med havudsigt.

    DanCenter har sommerhuse på det meste af Møn, fra Nyord i nord over Klintholm Havn til Hårbølle på den sydlige del af øen. Ligeledes finder du en hånd sommerhuse på Bogø.

    Tag hunden med i dit sommerhus på Møn eller Bogø

    Når du holder ferie i et sommerhus på Møn eller Bogø, som du har lejet gennem DanCenter Sommerhusudlejning på Møn, kan du i flere af vores sommerhuse have op til to hunde med, uden at det koster ekstra. Her kan du læse mere om at tage hunden med på ferie i et sommerhus.

    Sommerhusområder tæt på Møn og Bogø

    DanCenter tilbyder også sommerhusudlejning i mange andre populære sommerhusområder i Danmark. Sommerhusområder tæt på Møn og Bogø finder du på Sjælland, hvor der bl.a. er populære områder som Gilleleje, Rørvig og Karrebæksminde. På Lolland finder du Kramnitze og Bredfjed, og på Falster ligger feriebyen Marielyst.

    Ø-ferie andre steder i Danmark end på Møn

    Danmark er et land med mange spændende øer at besøge. Hos DanCenter har vi sommerhuse på mange af de populære øer i Danmark. Den mest kendte er nok solskinsøen Bornholm, hvor vi har mere end 200 sommerhuse. I den modsatte ende af landet, ved den sydlige del af vestkysten, finder du Rømø og Fanø, som hvert år besøges af mange feriegæster. På østkysten af Nordjylland ud fra Frederikshavn kan du besøge den hyggelige Læsø. Syd for Fyn kan du nærmest tage på ø-hop i det sydfynske øhav og besøge Langeland og Ærø.

    Hold ferie med Danland Feriecenter på Møn

    Du kan også droppe sommerhuset på Møn, og i stedet vælge en feriebolig på Møn hos Danland Feriecenter. På Danland Feriecenter Klintholm Marinapark kan du leje en skøn ferielejlighed på Møn, beliggende direkte på havnen i et af Danmarks smukkeste naturområder.

    I nærheden af dit feriehus på Møn findes der børnevenlig strand, hyggeligt havnemiljø og et hav af aktiviteter for hele familien. På feriecentret er der aktiviteter som en udendørs legeplads, petanque og kroket.

    Spørgsmål og svar omkring Møn og Bogø

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter på Møn og Bogø?

    Hos DanCenter har vi mere end 40 sommerhuse til udlejning på Møn og Bogø. Vi tilbyder dog kun enkelte sommerhuse på Bogø.

    Hvilke steder bør jeg besøge på Møn og Bogø?

    Møn og Bogø er kendt for skønne naturoplevelser. Her finder du blandt andet

    • Møns Klint er naturligvis et must
    • GeoCenter Møns Klint
    • Liselund Slot
    • Nyord kirke
    • Thorsvang Museum
    • Elmelunde Kirke
    • Bryghuset Møn.

    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Møn og Bogø?

    • Lange vandreture ved Møns Klint
    • Kører eller cykeltur rundt på øen
    • Besøge Stege og tage på Bryghuset Møn eller Thorsvang museum
    • Udflugt til øen Nyord, der er som en rejse tilbage i tiden