Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhuse på Ærø - Book din ferie her

 
Søg område: Ærø/Ærøskøbing
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 19 ferieboliger.

Sommerhuse på Ærø - Book din ferie her

Lej sommerhus på Ærø i det Sydfynske Øhav

På Ærø finder du hyggelige oplevelser og dejlig feriestemning. Den lille ø er ca. 25 km lang og derfor ideel til cykelferien. På Ærø finder du den lille hyggelige by, Ærøskøbing - omtalt som eventyrbyen. Gå på opdagelse i de brostensbelagte gader, og se nogle af de bedst bevarede bygninger fra 1700-tallet.

Start din søgning efter et sommerhus på Ærø nedenfor. Zoom ud på kortet og se flere huse på Ærø

Læs mere om Ærø/Ærøskøbing
Rating af huse for Ærø/Ærøskøbing: 4.1 af 5.0 fra 469 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Egeskov Slot
  • Odense Zoo
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Den Fynske Landsby
  • H.C Andersens Hus
  • Marstal Søfartsmuseum
  • Naturama
  • Valdemars Slot
  • Fjord og Bælt
  • Gorilla Park
  • Brandts
  • 19 sommerhuse for Ærø/Ærøskøbing - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 12705Ærø/Ærøskøbing11 personer,  166 m²200 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 88472Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 30978Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 39349Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 8647Ærø/Ærøskøbing6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 45778Ærø/Ærøskøbing4 personer,  104 m²700 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 31817Ærø/Ærøskøbing14 personer,  302 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 38981Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 53633Ærø/Ærøskøbing4 personer,  9 m²1 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 53481Ærø/Ærøskøbing4 personer,  33 m²726 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 12593Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 30505Ærø/Ærøskøbing3 personer,  45 m²Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 34698Ærø/Ærøskøbing4 personer,  73 m²25 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 39258Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²100 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 44667Ærø/Ærøskøbing4 personer,  55 m²127 m til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 53397Ærø/Ærøskøbing6 personer,  145 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Ærø/ÆrøskøbingHus nr: 9045Ærø/Ærøskøbing3 personer,  74 m²100 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Feriehus på Ærø

    Smukt beliggende i Det Sydfynske Øhav ligger Ærø. For at komme til den smukke ø, går turen med Ærøfærgen fra enten Fynshav, Faaborg eller Svendborg. Sejlturen tager imellem 60 til 75 minutter før I kommer i land i Søby eller Ærøskøbing på Ærø. Her kan I gøre jer klar til at komme helt ned i gear – der er ingen stress på den lille ø og derfor perfekt til den stille og rolige ferie. På Ærø vil I sjældent være uden havkig og I kan endda køre på strækninger med udsyn til Det Sydfynske Øhav og Østersøen på samme tid. Uanset hvor I befinder jer på øen, er I altid i nærheden af vandet og derfor altid tæt på en svømmetur eller et hurtigt dyb i det klare vand.

    Øen har lidt over 6.000 fastboende og er en 88 km2 stor moræneø. Ærø er, udover havet, omgivet af Fyn, Langeland, Slesvig-Holsten og Als, samt en af Danmarks mindste ø-kommuner. Ærøs landskab veksler mellem store marker og små hyggelige landsbyer. De små byer er en ren tidslomme med smukke bindingsværkshuse, små torve, brolagte gader og stokroser i massevis. Besøg også den gamle søfartsby Marstal, der byder på maritim kultur, skibsfart og søfartsmuseum.

    På Ærø er der spisesteder til enhver smag – specielt i højsæsonen er de mange restauratører klar til at servere gode, lokale råvarer. Mange af Ærøs restauranter serverer friskfanget fisk – perfekt til frokosten på sommerhusferien. På vej hjem fra en oplevelsesrig dag, kan I stoppe ved en af de mange salgsboder ved vejkanten og købe både honning, jordbær eller kirsebær. Drømmer I allerede om ferien til Ærø nu og mangler blot overnatningen, er et sommerhus en helt perfekt løsning til en skøn ferie.

    Oplevelser på Ærø – her er hvad man bl.a. kan se

    Selvom Ærø også er for jer der drømmer om en stille og afslappende ferie, er der stadig masser af ting at give sig til. På Ærø er der kort afstand til det hele og derfor er I tæt på alle øens oplevelser.

    Der er altså mange grunde til at leje et sommerhus på Ærø. Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på , når du holder din ferie med DanCenter.

    Sommerhusudlejning på Ærø

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du omkring 15 sommerhuse beliggende på Ærø – hos DanCenter er der noget for enhver smag, så du kan nemt finde et Ærø feriehus.

    Sommerhusområder tæt ved Ærø

    Du finder også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Ærø. Lej eksempelvis sommerhus i Det Sydfynske Øhav eller på Sydfyn. Se også sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø. Du kan også fokusere på den nordlige del af øen, hvor du finder populære sommerhusområder som Kerteminde og Hasmark.

    Sommerhusområder tæt ved Ærø

    Ærø er en perle i det sydfynske øhav, kendt for sin idylliske charme og smukke natur. Ærøskøbing, øens hovedby, er en velbevaret gammel købstad med brostensbelagte gader og historiske bygninger, som trækker turister til fra hele verden. Søbygaard er en anden attraktion, et historisk slot omgivet af smukke haver og parkområder. Desuden er øens mange strande, som f.eks. Vesterstrand med sine karakteristiske badehuse, populære steder for afslapning og badesjov.

    Danland feriecenter ved Ærø: Arkitektformede ferieboliger

    Har I lyst til at prøve en lidt anderledes ferieform end sommerhus på Ærø, er ferie i et feriecenter en oplagt mulighed. Ikke langt fra Ærø, ligger Danlands feriecenter Faaborg. Byen byder på eventyr og maritim atmosfære. Her bor I i de hyggelige, arkitekttegnede ferieboliger – nogle med brændeovn, eget spabad og sauna. Der er altså gode alternativer til en normal feriebolig på Ærø.