Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Svendborg - ferie og bystemning i fynsk købstad

 
Søg område: Svendborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 2 ferieboliger.

Sommerhus i Svendborg - ferie og bystemning i fynsk købstad

Lej sommerhus i Svendborg

Kombiner by- og afslapningsferie i et sommerhus i Svendborg. Den sydfynske købstad Svendborg byder på charmerende gader, butikker og skøn natur. Ligesom du nemt kommer rundt til resten af Fyn og Det Sydfynske Øhav.

DanCenter har et stort antal sommerhuse til leje på Sydfyn og i Det Sydfynske Øhav. Her er noget for enhver smag.
Læs mere om Svendborg
Rating af huse for Svendborg: 3.9 af 5.0 fra 28 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Egeskov Slot
  • Odense Zoo
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Den Fynske Landsby
  • H.C Andersens Hus
  • Marstal Søfartsmuseum
  • Naturama
  • Valdemars Slot
  • Fjord og Bælt
  • Gorilla Park
  • Brandts
  • 2 sommerhuse for Svendborg - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i SvendborgHus nr: 6330Svendborg20 personer,  480 m²100 m til kyst.Sommerhus i SvendborgHus nr: 43418Svendborg4 personer,  80 m²220 m til kyst.

    Ferie i Svendborg i sommerhus - hvad skal du se?

    Når du tager på ferie i Svendborg i sommerhus, har du ikke kun Svendborg for dine fødder, men hele Det Sydfynske Øhav. Svendborg er en gammel søfartsby, hvor der venter et væld af forskellige oplevelser i byen og naturen for hele familien - store som små.

    Tag på ferie i sommerhus i Svendborg, og udforsk blandt andet:

    Oplevelser for hele familien på Fyn

    Uanset om du vil øhoppe i Det Sydfynske Øhav, gå i H.C. Andersens fodspor i Odense eller udforske det Egeskov Slot og naturen på Midtfyn, er alle muligheder åbne, når du lejer sommerhus i Svendborg.

    Der venter oplevelser af alle slags på Fyn. Gå tilbage i tiden og besøg Den Fynske Landsby i Odense, tag på oplevelse på Egeskov Slot, der er kåret til det mest seværdige slot i 2020 af DanCenters feriegæster, kom tæt på dyrene i Odense Zoo eller udfordr din højdeskræk med bridgewalking på Den Gamle Lillebælts Bro ved Middelfart.

    Lej sommerhus i Svendborg og sejl på eventyr i Det Sydfynske Øhav fra Svendborg, hvor du blandt andet kan besøge Drejø, idylliske Ærø og Hjortø. Du kan også køre til Langeland, leje cykler og cykle øen rundt.

    Du kan også tage på rundtur til de mange fynske købstæder. Ligefra Assens, Kerteminde og Bogense til Rudkøbing på Langeland og Ærøskøbing på Ærø. Her finder du charmerende og kringlede gader, farverige huse og et stille og roligt tempo.

    Rabat på populære attraktioner med DanCenter

    Ved at leje sommerhus i Svendborg med DanCenter, og får du rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får bl.a. rabat på entrebilletten til de tre populære forlystelsesparker Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

    I nærheden af Svendborg får du rabat på entrebilletten til Funky Monkey Park i Odense og Fjord&Bælt i Kerteminde, hvor du kan blive klogere på dyrelivet i de indre danske farvand. Læs mere om, hvilke attraktioner i Danmark du får rabat hos her.

    Sommerhusudlejning Svendborg med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning Svendborg står for et mindre antal sommerhuse i Svendborg. Udvider du din søgning efter sommerhus til leje til Sydfyn, får du et større udvalg. Her finder du noget for enhver smag, uanset om du skal leje et stort sommerhus til hele familien eller et mindre sommerhus til en parferie.

    Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Svendborg og resten af Danmark, vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rette sommerhus til din ferie i Svendborg.

    Hos DanCenter kan du leje sommerhus til enhver lejlighed, uanset om du skal renovere dit hjem og mangler et sted at bo. Her kan du langtidsleje et sommerhus. Du kan også invitere hele familien med i et stort sommerhus eller tilføje lidt ekstra luksus til din sommerhusferie og leje et luksussommerhus.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Svendborg

    Svendborg har en skøn placering lige ved broen til Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Fra Svendborg ligger Fyn for dine fødder, og du kan søge efter sommerhus på hele Fyn. DanCenter har et mindre antal sommerhuse i Svendborg, men ved at udvide din søgning efter sommerhus på Sydfyn. Alternativt kan man også besøge Faaborg.

    På den måde bliver du også mere bekendt med både de mindre og mere ukendte områder med sommerhuse på Sydfyn. Eller du kan søge efter sommerhus i Det Sydfynske Øhav og på de større øer Ærø og Langeland.

    Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Svendborg

    Vil du prøve en anden type feriebolig end et sommerhus i Svendborg. Hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter kan du leje feriebolig. Du kan ikke leje feriebolig i Svendborg med Danland Feriecenter, men der ligger to feriecentre i køreafstand fra Svendborg.

    Danland Feriecenter har feriecentre i Faaborg på Fyn og Rudkøbing på Langeland. Der findes ikke to ens feriecentre, og feriecentrene i Faaborg og Rudkøbing adskiller sig også fra hinanden. Danland Feriecenter Rudkøbing ligger på havnen i Rudkøbing på Langeland og har en række af udendørs fællesaktiviteter som legeplads, cykeludlejning og multibane.

    Danland Feriecenter Faaborg ligger lige ned til stranden og byder på både indendørs og udendørs pool, legeplads, sandstrand med badebro og meget andet. Læs mere om de 29 Danland Feriecentre her.

    Spørgsmål og svar omkring Svendborg

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Svendborg?

    DanCenter har et mindre udvalg af sommerhuse i Svendborg. Hvis du udvider dit søgeområde til sommerhus på Sydfyn og Det Sydfynske Øhav, får du et langt større og bredere udvalg af sommerhuse til leje.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Svendborg?

    Når du er i sommerhus i Svendborg, kan du tage dage ud af ferieplanerne til at tage på opdagelse i Svendborg, på Fyn og i det Sydfynske Øhav. Her kan du blandt andet opleve:

    • De charmerende gader og butikker i Svendborg
    • Sejle på eventyr i Det Sydfynske Øhav
    • Besøge Naturama
    • Tag på dagstur til Odense
    • Besøge Egeskov Slot på Midtfyn
    • Cykle og vandre i den skønne fynske natur

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Du kan leje sommerhus med DanCenter, uanset om du skal bruge et sommerhus til en weekendtur, en miniferie, en uges ferie eller længere tid.

    Vær dog opmærksom på, at der er et minimum på 2 nætter, og i højsæsonerne kan der forekomme et minimum på 5 nætter.