Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Kerteminde

 
Søg område: Kerteminde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.

Sommerhus Kerteminde

Lej et sommerhus i Kerteminde til din næste ferie

I Kerteminde finder du alt fra naturskønne områder og kvægsafari til minigolf og Danmarks eneste skibsgrav fra vikingetiden på vikingemuseet. En halv times kørsel fra Kerteminde ligger Odense - her findes der mange oplevelser og attraktioner for hele familien. Her på siden finder du udvalget af skønne sommerhuse i Kerteminde.

Start din søgning efter et sommerhus i Kerteminde her:

Læs mere om Kerteminde
Rating af huse for Kerteminde: 3.9 af 5.0 fra 81 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Egeskov Slot
  • Odense Zoo
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Den Fynske Landsby
  • H.C Andersens Hus
  • Marstal Søfartsmuseum
  • Naturama
  • Valdemars Slot
  • Fjord og Bælt
  • Gorilla Park
  • Brandts
  • 6 sommerhuse for Kerteminde - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i KertemindeHus nr: 17152Kerteminde3 personer,  48 m²420 m til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 95882Kerteminde5 personer,  48 m²45 m til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 51557Kerteminde4 personer,  62 m²501 m til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 67789Kerteminde4 personer,  80 m²45 m til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 50827Kerteminde5 personer,  59 m²490 m til kyst.Sommerhus i KertemindeHus nr: 9406Kerteminde4 personer,  54 m²600 m til kyst.

    Sommerhus Kerteminde

    Hold sommerhusferien i Kerteminde, i Fyns nordøstligste hjørne. Byen er især kendt for Johannes Larsen, en af Fyns største malere. Besøg Johannes Larsen Museet, som er bygget op omkring malerens hjem. I Kerteminde finder I også den lille statue af en lokal fiskerpige. Statuen symboliserer byens friske og yndige døtre og betyder: den der bør elskes.

    Byen har et bredt udvalg af spisesteder og fiskerestauranter, hvor frokosten eller aftensmaden kan nydes. I Kerteminde ligger også Great Northern – en golfbane med 9 hullers Academy Course og 18 hullers Great Northern Course. I kan også besøge Kerteminde Minigolf, der har en smuk placering ved strand og marinaen. De 18 baner er skøn underholdning for hele familien.

    Fra april til og med august kan I besøge Romsø. I Kerteminde er der afgang med båden fra havnen til den lille ubeboede ø. En lille, hyggelig ø med søer, fyrtårn, jagthytte, et rigt dyreliv og det bedste af det hele: ingen biler – så kan I nyde naturen og fuldstændig afslapning. Der er altså mange gode grunde til at finde et sommerhus i Kerteminde.

    Oplevelser og seværdigheder på sommerhusferien i Kerteminde

    Kun 20 minutters kørsel fra Kerteminde finder I Danmarks tredje største by: Odense, med næsten 200.000 indbyggere og mere end 1000 års historie. Her er den verdenskendte, danske forfatter H.C. Andersen vokset op. I Odenses gamle bydel kan I opleve, hvordan Odense så ud på H.C. Andersens tid, og besøge forfatterens barndomshjem. Her finder I sjældne og unikke udgaver af digterens eventyr og meget mere.

    I kan også besøge en af Fyns største attraktioner: Egeskov Slot. Egeskov Slot, blev i foråret 2019 kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Slottet ligger ca. 40 minutters kørsel fra Kerteminde og her kan I besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøve kræfter med en vandretur i trætoppene med ”Tree Top Walking”.

    Af andre store attraktioner nær Kerteminde finder I:

    Lejer I sommerhuset hos DanCenter, får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner, I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

    Sommerhusudlejning i Kerteminde

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. I Kerteminde er der kun få sommerhuse til udlejning - så skynd jer at booke jeres favoritsommerhus, inden det er væk. På vores lokalkontor i Rudkøbing er I sikre på at få den rette hjælp samt gode tips og informationer. Med mange års erfaring står personalet klar – både inden og under opholdet, så det bliver så nemt som muligt at bo i sommerhus i Kerteminde.

    Sommerhusområder nær Kerteminde

    Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor I kan leje sommerhus til ferien hos DanCenter. Nær Kerteminde kan I eksempelvis leje sommerhus i Nyborg, Bogense, Hasmark, Skåstrup Strand eller ved Tårup Strand. I kan også se alle sommerhuse på hele Nordfyn her eller det Sydfynske Øhav her.

    Hold ferie med Danland Feriecenter i Bogense

    Har I lyst til at prøve en lidt anderledes ferieform end sommerhus i Kerteminde, er ferie i et feriecenter en oplagt mulighed. Ikke langt fra Kerteminde på Fyn, ligger Danlands feriecenter Bogense. Byen byder på eventyr og maritim atmosfære. Her bor I i de hyggelige, arkitekttegnede ferieboliger – nogle med brændeovn, eget spabad og sauna. Feriecentret er placeret tæt ved den brede sandstrand og den skønne natur. Lige ved siden af feriecentret finder I den store svømmehal – her kan I nyde en dukkert og en tur i vandrutsjebanen. Slut dagen af med en gåtur langs Bogense Havn, oplev den helt specielle stemning og nyd aftensmaden på en af de mange restauranter.