Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Sommerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Sommerodde
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 8 ferieboliger.

Sommerhus Sommerodde - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Sommerodde: 4.1 af 5.0 fra 105 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Hammershus Slotsruin
  • Brændesgårdshaven
  • Bornholms Middelaldercenter
  • Bornholms Sommerfuglepark
  • Grønbechs gård
  • Kastellet på Bornholm
  • Dueodde Strand
  • Almindingen
  • Døndalen
  • Rytterknægten
  • 8 sommerhuse for Sommerodde - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i SommeroddeHus nr: 12353Sommerodde8 personer,  97 m²400 m til kyst.Midt i Dueodde med eftertragtet sandstrand, golfbane og midt i et paradis med klitter, fyrretræer og et rigt fugleliv ligger dette sommerhus. Det er indrettet med stort badeværelse med spabad og sauna, ...Sommerhus i SommeroddeHus nr: 12339Sommerodde8 personer,  119 m²600 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende på en stor og smuk naturgrund med høj, gammel beplantning og tæt ved Sommerodde strand. Huset har badeafdeling i forskudt plan med gulvvarme, bruseniche, 2-personers ...Sommerhus i SommeroddeHus nr: 12358Sommerodde8 personer,  110 m²400 m til kyst.I rekreative omgivelser mellem træer og rigt dyreliv, danner dette sommerhus med både spabad og sauna rammen om en afslappende ferie. Huset har 2 badeværelser det store badeværelse rummer husets spabad ...Sommerhus i SommeroddeHus nr: 45790Sommerodde8 personer,  118 m²800 m til kyst.Velindrettet sommerhus med spabad og sauna beliggende uforstyrret på en stor naturgrund og i roligt og naturskønt område i nærheden af den dejlige sandstrand ved Sommerodde og Dueoddes 18-hullers golfbane. ...Sommerhus i SommeroddeHus nr: 12343Sommerodde8 personer,  96 m²400 m til kyst.Tæt ved Dueodde og sandstranden ligger dette sommerhus med dets egen charme og gennemførte indretning. Huset har et godt køkken med mange hjælpemidler og en stor opholdsstue med lyse, moderne møbler. Vægge ...Sommerhus i SommeroddeHus nr: 48998Sommerodde8 personer,  120 m²500 m til kyst.Rummeligt kvalitetssommerhus med fantastisk lysindfald beliggende på stor naturgrund i attraktivt sommerhusområde nær skov og god sandstrand ved Sommerodde. Huset er opført i 2023 og fremtræder overalt ...

    Se alle huse i området.