Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rø/Gudhjem - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rø/Gudhjem
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus Rø/Gudhjem - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Rø/Gudhjem: 4.4 af 5.0 fra 137 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Hammershus Slotsruin
  • Brændesgårdshaven
  • Bornholms Middelaldercenter
  • Bornholms Sommerfuglepark
  • Grønbechs gård
  • Kastellet på Bornholm
  • Dueodde Strand
  • Almindingen
  • Døndalen
  • Rytterknægten
  • 11 sommerhuse for Rø/Gudhjem - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 29935Rø/Gudhjem4 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Godt, lille køkken med opvaskemaskine samt badeværelse ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 29947Rø/Gudhjem6 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Dette dejlige og velindrettede sommerhus ligger i første række i et naturskønt område og med udsigt til solnedgang og Rø Golfbaner. Fra huset er der direkte adgang til et stisystem, der fører op til driving ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 30657Rø/Gudhjem6 personer,  127 m²1,0 km til kyst.Velbeliggende sommerhus i det lille samfund Rø. Udsigt over Østersøen mod Christiansø. Der er installeret energibesparende varmepumpe. I haven er der lysthus, hvorfra I kan nyde udsigten over vandet.Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 40576Rø/Gudhjem6 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Lille køkken med opvaskemaskine. I badeværelset er der ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 40577Rø/Gudhjem6 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Lille køkken med opvaskemaskine. I badeværelset er der ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 67476Rø/Gudhjem6 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Lille køkken med opvaskemaskine. I badeværelset er der ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 29937Rø/Gudhjem8 personer,  56 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Godt, lille køkken med opvaskemaskine samt badeværelse ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 29950Rø/Gudhjem6 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i første række ud til det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv med adgang til Sports tv-pakke fra ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 38953Rø/Gudhjem4 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv og fiberbredbånd. Godt, lille køkken med opvaskemaskine. ...Sommerhus i Rø/GudhjemHus nr: 67477Rø/Gudhjem6 personer,  45 m²2,8 km til kyst.Moderne og velindrettet sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Rø Golfbaner. Lys, skandinavisk indretning. I stuen er der fladskærms-tv. Lille køkken med opvaskemaskine. I badeværelset er der ...

    Se alle huse i området.