Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Gudhjem

 
Søg område: Gudhjem
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 30 ferieboliger.

Sommerhus Gudhjem

Sommerhus Gudhjem

Gudhjem er en lille og malerisk by beliggende på den nordøstlige kyst af Bornholm, Danmarks østligste ø. Byen er kendt for sin charmerende arkitektur, stejle gader, smukke havn og dramatiske klippekyst. Gudhjem har en rig fiskerihistorie, og havnen er ofte livlig med både fiskerbåde og turistfartøjer. Byen tilbyder en række attraktioner, herunder kunstgallerier, museer og lokale håndværksbutikker.

Læs mere om Gudhjem
Rating af huse for Gudhjem: 4.1 af 5.0 fra 2400 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Hammershus Slotsruin
  • Brændesgårdshaven
  • Bornholms Middelaldercenter
  • Bornholms Sommerfuglepark
  • Grønbechs gård
  • Kastellet på Bornholm
  • Dueodde Strand
  • Almindingen
  • Døndalen
  • Rytterknægten
  • 30 sommerhuse for Gudhjem - vores gæster anbefaler:

    Feriebolig i GudhjemHus nr: 26300Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26271Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49492Gudhjem2+2 personer,  38 m²339 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49501Gudhjem2 personer,  29 m²339 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49497Gudhjem2 personer,  14 m²339 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26250Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Sommerhus i GudhjemHus nr: 61960Gudhjem6 personer,  84 m²300 m til kyst.Sommerhus i GudhjemHus nr: 61968Gudhjem2 personer,  32 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49491Gudhjem2 personer,  29 m²339 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49494Gudhjem4 personer,  55 m²339 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 50456Gudhjem4 personer,  67 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 26261Gudhjem4+1 person,  55 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49555Gudhjem4+2 personer,  67 m²300 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49552Gudhjem4+2 personer,  67 m²300 m til kyst.Sommerhus i GudhjemHus nr: 27873Gudhjem6 personer,  79 m²275 m til kyst.Feriebolig i GudhjemHus nr: 49554Gudhjem4+2 personer,  67 m²300 m til kyst.Sommerhus i GudhjemHus nr: 37806Gudhjem4 personer,  30 m²300 m til kyst.Sommerhus i GudhjemHus nr: 37805Gudhjem4 personer,  42 m²300 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Gudhjem

    At bo i sommerhus i Gudhjem på Bornholm er en mulighed for at fordybe sig i en rig kultur, nyde fantastiske kulinariske oplevelser, udforske den smukke natur og nyde en autentisk og fredelig atmosfære. Det er et ideelt sted for både familier, par og dem, der søger et afslappende og inspirerende ophold.

    Gudhjem er omgivet af en storslået natur, fra dens klippekyster til de frodige skove. At bo i sommerhus her giver dig mulighed for at nyde den friske havluft og udforske de mange naturskønne stier og strande.

    Kulturelle og kulinariske oplevelser

    Gudhjem er rig på kultur med mange gallerier, museer og lokale kunsthåndværkere. Du kan nyde den lokale kreativitet, deltage i kulturelle begivenheder eller blot gå på opdagelse i byens historie.

    Byen er kendt for sine kulinariske traditioner, især den berømte "Sol over Gudhjem." At bo i sommerhus i Gudhjem giver dig muligheden for at smage på lokale retter, besøge fiskerestauranter og nyde friskfanget fisk og skaldyr.

    Gudhjems charmerende havn er et centralt punkt i byen. Her kan du se på de lokale fiskere, tage på fisketur eller nyde en sejltur langs kysten. Havnen giver en autentisk følelse af livet på Bornholm.

    Vandreture og cykelture

    Omkring Gudhjem findes der et netværk af vandreruter og cykelstier, der fører dig gennem smukke landskaber, såsom Helligdomsklipperne. Et sommerhusophold her er perfekt til dem, der ønsker at udforske øen aktivt.

    Fred og ro

    Gudhjem tilbyder en fredelig atmosfære, væk fra byens stress og jag. Et sommerhus her giver dig mulighed for at slappe af, nyde solopgangen over havet, og tilbringe kvalitetstid med familie og venner.

    Nem adgang til attraktioner

    Gudhjem fungerer som et godt udgangspunkt for at udforske Bornholms mange attraktioner. Det centrale beliggenhed gør det nemt at planlægge dagsture til andre dele af øen.

    Sommerhusområder på Bornholm

    Hvis din næste ferie skal være i et sommerhus på Bornholm, tilbyder DanCenter sommerhusudlejning i mange populære sommerhusområder på Lolland. Blandt meget populære områder på Bornholm er Svaneke, Nexø, Snogebæk, Dueodde, Rønne, Hasle, Allinge og Sandvig - her kan du finde sommerhuse og ferielejligheder lige efter din smag.

    Hold ferie med Danland Feriecenter

    Hvis du ønsker at prøve en lidt anderledes ferieform end ferie i et sommerhus, kan du prøve et ophold på et feriecenter. Her har du adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning.

    Her kan du tilgå Danlands feriecenter i Bornholm i Gudhjem. Det er et godt alternativ til sommerhus Gudhjem.

    Spørgsmål og svar omkring Bornholm

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Spørgsmål og svar omkring Gudhjem

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke attraktioner er gode at besøge på Bornholm?

    Bornholm er kendt for sine smukke landskaber og rige historie, og der er mange interessante steder at besøge. Her er nogle af de mest populære attraktioner på øen:

    Hammershus - Nordeuropas største middelalderborg og et fantastisk sted at udforske. Ruinerne ligger højt på en klippe med udsigt over Østersøen, hvilket gør det til et populært fotopunkt.

    Rundkirkerne - Bornholm er berømt for sine unikke rundkirker, som blev bygget i middelalderen. Kirkerne er både arkitektonisk interessante og historisk betydningsfulde. Østerlars Kirke er den mest berømte rundkirke på Bornholm og den største af sin slags i Danmark. Kirken bygget i det 12. århundrede.

    Kunstmuseet Bornholms Kunstmuseum - Museet ligger tæt på Gudhjem og har en flot samling af dansk kunst, med fokus på kunstnere fra og med tilknytning til Bornholm.

    Ekkodalen - En smuk dal, hvor de akustiske egenskaber gør, at lyde giver ekko. Et dejligt sted for en vandretur i naturen.

    Dueodde Strand - Kendt for sin fine, hvide sand, er Dueodde et af de mest populære steder at bade på Bornholm. Det klare vand og de brede strande er ideelle til solbadning og svømning.

    Jons Kapel - En imponerende klippeformation nær Vang, der ligner et kapel. Stedet tilbyder en smuk udsigt over kysten.

    Almindingen - En af Danmarks største skove, der tilbyder mange stier og ruter for vandring og cykling. Her finder du også Ekkodalen og Rytterknægten, Bornholms højeste punkt.

    Bornholms Middelaldercenter - Et levende museum, der gengiver livet på Bornholm i middelalderen. Det er en fantastisk måde at lære om lokalhistorien på.

    Ertholmene (Christiansø og Frederiksø) - Disse små øer, som hører under Bornholm, er en unik oplevelse. De er bilfri og har en rig historie som forsvarsfæstning.

    Paradisbakkerne - Et af de mest interessante naturområder på Bornholm, med usædvanlige klippeformationer og rig flora og fauna.

    Hvilke aktiviteter anbefaler I på Bornholm?

    Bornholm tilbyder en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne, og her er noget for enhver smag. Her er nogle af de aktiviteter, du kan nyde på øen:

    Cykling: Med mange cykelstier og ruter, er Bornholm et paradis for cyklister. Lej en cykel og udforsk øens varierede landskaber.

    Vandreture: Der er mange vandrestier, der fører gennem skove, langs klippekyster og gennem smukke dale som Ekkodalen og Paradisbakkerne.

    Fiskeri: Prøv lykken med fiskeri fra en af de mange strande eller tag på en fisketur fra en af havnene.

    Sejlture: Tag en sejltur til små øer som Christiansø, eller prøv en guidet tur for at se sæler og fugleliv.

    Klatring og Rapelling: For eventyrlystne, tilbyder klipperne ved Hammershus og andre steder muligheder for klippeklatring.

    Kunst og Håndværk: Besøg lokale kunstgallerier, pottemagerier og glaspusterier, og prøv måske selv at skabe noget kunst.

    Golf: Med flere golfbaner er Bornholm et godt sted for golfentusiaster.

    Strandaktiviteter: Nyd solen, svømning, snorkling eller sandslottebygning på en af Bornholms smukke strande som Dueodde.

    Gastronomi: Smag lokale specialiteter som røget sild i en af de mange røgerier eller besøg lokale gårdbutikker for at nyde friske, lokale produkter.

    Historiske Ture: Udforsk øens rige historie gennem guidede ture til steder som Hammershus eller Middelaldercentret.

    Fugleture: Med sit varierede landskab er Bornholm hjemsted for mange fuglearter, og fugleture kan være en berigende oplevelse.

    Børneaktiviteter: For familier med børn, tilbyder steder som Brændesgårdshaven (forlystelsespark) og NaturBornholm (oplevelsescenter) sjove og lærerige oplevelser.