DanCenter
Søg ferien her!
Vælg blandt 28.000 ferieboliger

 

Sommerhusudlejning med DanCenter

Med flere end 7.000 sommerhuse i Skandinavien er DanCenter én af markedets største formidlere af sommerhusudlejning: læs mere her. Der er et hav af muligheder hos DanCenter hvad enten ferien skal byde på luksus eller klassisk feriestemning har vi helt sikkert et sommerhus, der lever helt op til dine behov og ferieønsker. Du kan finde sommerhuse i alle prisklasser i alle de populære ferieområder i Danmark, Sverige og Norge. Hos DanCenter kan du leje et sommerhus fra 2 dage til 3 uger.

Masser af fordele for dig

  • 28.000 skønne ferieboliger i Skandinavien og Europa.
  • Over 50 års erfaring med sommerhusudlejning.
  • 30 lokalkontorer i hele Danmark står klar til at hjælpe dig
    i løbet af din ferie.
  • Rabat til Danmarks bedste attraktioner – bl.a. LEGOLAND og Djurs Sommerland
  • Flere end 45.000 gæster har vurderet DanCenter til
    4,1 stjerner ud af 5

Søg, bestil og betal sommerhusferie med DanCenters nye App

Tag mobilen med på jagt efter de bedste sommerhuse og find din næste ferie i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland eller Sydeuropa med DanCenters nye og gratis App til iPhone og Android


Forlæng sommeren med en miniferie

Det kan godt være, at sommeren er ved at gå på hæld, men det er de gode ferieoplevelser bestemt ikke. Forlæng sommeren og oplev det bedste af Danmark med en miniferie i et af DanCenters mange, skønne sommerhuse. Tag på udflugt og udforsk lokalområdet, eller nyd den smukke natur, der venter jer lige uden for døren. Tag fx 3 dage i september fra 1.536 kr.


Hvor går efterårsferien hen i år?

I efterårsferien får landets skolebørn en hel uges skøn pause fra lektier, madpakker og hverdagens trummerum. Og I får masser af tid sammen til hygge og sjov. Nyd naturen i sin efterårsdragt på en lang tur ved stranden eller besøg en af landets mange forlystelsesparker. Efterårsferien er lavsæson hos DanCenter, så her kan I komme ekstra billigt af sted. Skynd dig at finde dit favoritsommerhus og tag af sted på en efterårsferie fyldt med feriesjov for hele familien. Tag fx af sted en hel uge for under 2.000 kr..


Bestil ferien til 2016 allerede nu


Vi har åbnet op for sæson 2016, så skynd dig at bestille dit favorit-sommerhus til næste år!

 

DanCenter A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark

Tel.: +45 70 13 00 00 - Fax.: +45 70 13 70 71 - CVR: 67324013 - Bankforbindelse Danske Bank - reg.nr. 4183 kontonr. 4530 210 138