DanCenter
Søg ferien her!
Vælg blandt 28.000 ferieboliger

 

Vinterferie

Vinterferie

 • Tilbring vinterferien i et
  hyggeligt sommerhus
  med familien.


Sommerferie

Sommerferie

 • Drømmer du allerede om sommerferie?
 • Vælg et af vores dejlige sommerhuse

Forårets helligdage

Forårets helligdage

 • Tag på miniferie i
  dejligt sommerhus i maj.
  Inviter venner og familie.


Last minute

FamilieWeekend

 • FamilieWeekend med plads til alle.
 • Tag på weekendtur med familie eller venner.

Tag på ferie med DanCenter og få:

 • 28.000 skønne ferieboliger at vælge imellem i Skandinavien og Europa.
 • 30 lokalkontorer i hele Danmark står klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie.
 • Rabat til Danmarks bedste attraktioner – bl.a. LEGOLAND og Djurs Sommerland


Hvorfor tage i sommerhus

 • Det er en fleksibel ferietype, du kan benytte hele året rundt. Tag på en smuttur i et lille hyggeligt sommerhus, eller på sommerferie i et af vores store luksus-sommerhuse med plads til hele familien. Du kan endda tage hunden med på ferie!
 • Det er en billig ferieform. Udregner du prisen pr. person pr. nat, vil du finde ud af hvor meget mere, du kan få for pengene på en sommerhusferie.


Gæstevurdering: 4,2 ud af 5

Baseret på over 64.000 gæstevurderinger.
DanCenter modtager hvert år tusindvis af gæstevurderinger, som vi bruger til at forbedre og opretholde vores høje kvalitets- og serviceniveau. Søg på husnummer på DanCenter.dk og se, hvad tidligere gæster synes om sommerhusene.


Søg, bestil og betal med vores App

Tag mobilen med på jagt efter de bedste sommerhuse og find din næste ferie i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland eller Sydeuropa med DanCenters og gratis App til iPhone og Android.


Skal du på sommerferie

Se vores feriekalender nedenfor og bestil dit favorit-sommerhus til din næste sommerferie med det samme, mens udvalget er størst.


Uge 26
Uge 27
Uge 28
Uge 29
Uge 30


Budgetferie i sommerferien

Er du én af dem, der har sommerferie fra uge 26? Så kan du spare penge, når du skal i sommerhus med DanCenter. Se mere hér.


FamilieWeekend i sommerhus

Saml hele familien eller alle vennerne i et af DanCenters mange store sommerhuse - med plads til 8-24 personer. Hvordan synes du fx, at en forlænget weekend i et luksussommerhus med pool, spa eller sauna lyder? Mange af husene har endda aktivitetsmuligheder som bordfodbold og billard, som både børn og voksne kan boltre sig med i ferien. Du kan også vælge at holde den næste store familiefest i et af de store huse med plads til alle. Dyk ned i DanCenters udvalg af skønne store sommerhuse lige her.


Tilbring vinterferien i sommerhus

Tag i sommerhus i vinterferien sammen med hele familien og kom væk fra hverdagens stress. Det er en fin årstid at være tæt på naturen, hvad enten man er til gåture nær skov eller strand, eller bygge snemænd og lege sneboldskamp med de små. Vinterferien falder i uge 7 og 8 i år, og vi har attraktive priser i disse uger.


Lej sommerhus i påsken

Tag på miniferie i påsken med hele familien og nyd foråret sammen. Bestil f.eks. et sommerhus ved stranden og tag hele familien – også hunden - med på Påskeferie.
Se hvad der er ledigt af sommerhuse i påsken lige her.

 

DanCenter A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark

Tel.: +45 70 13 00 00 - Fax.: +45 70 13 70 71 - CVR: 67324013 - Bankforbindelse Danske Bank - reg.nr. 4183 kontonr. 4530 210 138