DanCenter
Søg ferien her!
Vælg blandt 28.000 ferieboliger

 

Sommerhusudlejning med DanCenter

Med mere end 7.000 sommerhuse i Skandinavien er DanCenter én af markedets største formidlere af sommerhusudlejning. Hos DanCenter finder du sommerhuse i alle prisklasser i alle de populære ferieområder i Danmark, Sverige og Norge. Hvad enten I blot er to der skal af sted, eller hvis du skal på ferie med hele familien og søger et sommerhus med plads til mere end 10 personer, så finder du helt sikkert det rette sommerhus hos DanCenter.


Hos DanCenter kan du leje sommerhus fra 2 dage til 3 uger. Store dele af året kan du frit vælge ankomstdag, og med et enkelt klik kan du få vist alle last minute tilbud.


Sommerhusudlejning sker bedst med DanCenter!

  • 45.000 gæster har i gns. vurderet DanCenter til 4,1 ud af 5.
  • Mere end 50 års erfaring med sommerhusudlejning.
  • 30 lokalkontorer i hele Danmark står klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie.
  • Rabatter til mere end 30 af de største attraktioner i Danmark.
  • Vælg blandt mere end 28.000 ferieboliger i Skandinavien og Europa.

Snup en miniferie i sommerhus

Træk stikket ud et par dage sammen med den eller dem, du holder allermest af og tag på billig miniferie eller weekendtur i et sommerhus fra DanCenter. Her finder du et stort udvalg af sommerhuse i alle prisklasser og ferien bliver ekstra billig uden for skolernes ferier – f.eks. en weekend i januar for kun 1.411 kr.


Store sommerhuse – store glæder
Tid til ferie i Danmark? Vi har et væld af huse med hjerterum til op til 24 personer. De kan rumme alt fra en hyggelig weekend med vennerne til store begivenheder som runde fødselsdage eller en skøn ferie for 3-4 generationer.
Vi har luksus sommerhuse med aktivitetsrum og pool, så der er masser at give sig til i de mørke efterårs- og vinterdage. Klik her og se eksempler på DanCenters store sommerhuse.


Vinterferie i sommerhus
Det er skønt at holde ferie i sommerhus – hele året rundt. Tag fx i sommerhus i vinterferien, og nyd den smukke natur, I har lige uden for døren. Indenfor kan I få varmen igen foran brændeovnen med en kop varm kakao – ren feriehygge! Klik her og se ledige sommerhuse til uge 7 eller uge 8.
 

DanCenter A/S - Lyngbyvej 20 - 2100 København Ø - Danmark

Tel.: +45 70 13 00 00 - Fax.: +45 70 13 70 71 - CVR: 67324013 - Bankforbindelse Danske Bank - reg.nr. 4183 kontonr. 4530 210 138